Σκάνδαλο στην Αργεντινή, τέσσερις παίκτες της Βέλες κατηγορούνται για ομαδική σεξουαλική επίθεση

Τέσσερις παίκτες της Βέλες και συγκεκριμένα οι Αμπιέλ Οσόριο, Χοσέ Φλορεντίν, Μπράιαν Κουφρέ και Σεμπάστιαν Σόσα, κατηγορούνται για ομαδική σεξουαλική επίθεση εις βάρος 24χρονης γυναίκας.

Σκάνδαλο στην Αργεντινή, καθώς τέσσερις ποδοσφαιριστές της Βέλες Σάρσφιλντ και συγκεκριμένα οι Αμπιέλ Οσόριο, Χοσέ Φλορεντίν, Μπράιαν Κουφρέ και Σεμπάστιαν Σόσα, κατηγορούνται για ομαδική σεξουαλική επίθεση εις βάρος 24χρονης γυναίκας στην πόλη Τουκουμάν.

Σύμφωνα με το «TyC Sports», το περιστατικό συνέβη στις 3 Μαρτίου, όταν η νεαρή πήγε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «Hilton» προσκεκλημένη του τερματοφύλακα της ομάδας, Σόσα. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο, έμαθε για την παρουσία και των υπολοίπων τριών παικτών του συλλόγου από το Μπουένος Άιρες.

Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να πίνουν αλκοολούχα ποτά, ενώ η καταγγέλουσα αισθάνθηκε αδιαθεσία και ξάπλωσε σε ένα από τα κρεβάτια του δωματίου. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση χωρίς τη συναίνεσή της. Μόλις ένιωσε καλύτερα, κάλεσε ταξί προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση, με την εισαγγελία να ζητάει ενδελεχή ιατρική εξέταση.

#Vélez separó del plantel a los cuatro jugadores denunciados por abuso sexual

El Fortín activó el protocolo para casos de violencia de género y apartó del primer equipo a Sosa, Cufré, Osorio y Florentín.https://t.co/sz16urJk3Y

— TyC Sports (@TyCSports) March 7, 2024

Η διοίκηση της Βέλες αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας και τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, στη συνέχεια εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση: «Ο σύλλογος έλαβε γνώση της καταγγελίας για σεξουαλική κακοποίηση που υποβλήθηκε στην Εισαγγελική Μονάδα Εγκλημάτων κατά της Σεξουαλικής Ακεραιότητας της επαρχίας Τουκουμάν στις 6 Μαρτίου αυτού του έτους, στην οποία εμπλέκονται τέσσερις παίκτες της επαγγελματικής μας ομάδας.

Δεδομένης της σοβαρότητας της καταγγελίας, το Διοικητικό Συμβούλιο τέθηκε αμέσως στη διάθεση του δικαστή του Τουκουμάν για να παράσχει όλες τις σχετικές πληροφορίες και στοιχεία προκειμένου να μπορέσει να συμβάλει στην έρευνα και την διαλεύκανση του θέματος, αλλά και την απόδοση ευθυνών. Ομοίως, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου δράσης του συλλόγου σε περιπτώσεις βίας λόγω φύλου, αποφασίσθηκε προληπτικά ο αποκλεισμός των τεσσάρων ποδοσφαιριστών από τις δραστηριότητες της ομάδας».

🚨Gravísima denuncia en #Vélez: acusan a cuatro jugadores de abuso sexual

Una joven denunció a Sosa, Cufré, Osorio y Florentín. El hecho habría sido en la madrugada del domingo, en el hotel donde concentraba el plantel en Tucumán.https://t.co/pysLYJA9HL

— TyC Sports (@TyCSports) March 7, 2024

Subscribe

Related articles

Εφιαλτική τεσσάρα για τη Γιουνάιτεντ, συντριβή και… SOS για Ευρώπη

Η υπέροχη Κρίσταλ Πάλας ποδοπάτησε όλα τα σημεία...

Ούτε τώρα η Νάπολι, «αστεράτη» ανατροπή η Αταλάντα

Η Νάπολι ισοφαρίστηκε στο τέλος από την Ουντινέζε...

Ο φύλακας του τίτλου Σα Πίντο

Πλησιάζει η κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (11/5,19:00),...