Ούτε τώρα η Νάπολι, «αστεράτη» ανατροπή η Αταλάντα

Η Νάπολι ισοφαρίστηκε στο τέλος από την Ουντινέζε (1-1), συνέχισε το κακό της σερί και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης. Πολύτιμο «διπλό» για την Αταλάντα (2-1 τη Σαλερνιτάνα) που βρίσκεται στην pole position για το έξτρα εισιτήριο του Champions League.

  • Ανατροπή για Champions League η Αταλάντα

Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα η Νάπολι που μετά το Scudetto κινδυνεύει να δει το τραίνο της Ευρώπης να χάνεται! Οι Παρτενοπέι βρέθηκαν αγκαλιά με τη νίκη στην έδρα της Ουντινέζε, όμως ισοφαρίστηκαν στο τέλος (1-1) και έμειναν για τέταρτο διαδοχικό ματς μακριά από τα τρίποντα. Έτσι, μπορεί να ανέβηκαν στην 8η θέση της Serie A, που οδηγεί στο Conference League, όμως βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη Φιορεντίνα που έχει και ματς λιγότερο.

Σε ένα γενικά ισορροπημένο παιχνίδι χωρίς πολλές συγκινήσεις, τη διαφορά φάνηκε πως θα κάνει το γκολ του Οσιμέν. Στο 51′ με εξαιρετική κεφαλιά μετά τη σέντρα του Πολιτάνο ο Νιγηριανός έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Νάπολι όμως έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε αφού το τέρμα του Σαξές στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τον βαθμό στην Ουντινέζε.

Ανατροπή για Champions League η Αταλάντα

Νωρίτερα, η Αταλάντα πήρε το δικό της πολύτιμο τρίποντο και πλησίασε στην επιστροφή της στο Champions League. Οι Μπεργκαμάσκι επικράτησαν 2-1 με ανατροπή στην έδρα της υποβιβασμένης Σαλερνιτάνα του βασικού Πασαλίδη, προσπέρασαν τη Ρόμα και πάτησαν στην 5η θέση της Serie A στην ισοβαθμία, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το παιχνίδι δεν άρχισε ιδανικά για την Αταλάντα που έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τσάουνα στο 18′. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο, η ομάδα του Γκασπερίνι σήμανε την αντεπίθεσή της και με τα τέρματα των Σκαμάκα (57′) και Κοπμάινερς (63′) γύρισε τούμπα το ματς για να φύγει από το Σαλέρνο με το σημαντικό «διπλό».

Subscribe

Related articles

Ο ΠΑΟΚ της Δευτέρας 20 Μάϊου | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολιάζει τον μεγάλο αγώνα Άρη-ΠΑΟΚ...

«Αυτό δεν είναι πρόοδος, είναι ιστορία»

Μπορεί να το πάρει, μπορεί και όχι. Ό,τι...