Μίλερ: ‘Πολύ περίεργο να σφυρίζεις τόσο νωρίς, συμβαίνει συχνά στη Μαδρίτη’

ΜΠΑΓΕΡΝ

Μίλερ: “Πολύ περίεργο να σφυρίζεις τόσο νωρίς, συμβαίνει συχνά στη Μαδρίτη”

-

Bayern's Thomas Mueller reacts during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, May 8, 2024. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Τόμας Μίλερ @ 2024 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Τόμας Μίλερ ήταν έξαλλος με τον Σιμόν Μαρτσίνιακ και μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τέτοια διαιτησία η Μπάγερν βίωσε και το 2017 κόντρα στη Ρεάλ.

Η Μπάγερν αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Champions League, καθώς ηττήθηκε 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας όμως πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Εκτός από τον Τόμας Τούχελ για το συγκεκριμένο θέμα μίλησαν κι άλλοι παίκτες. Ο Τόμας Μίλερ μάλιστα αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση του 2017 και τα δύο γκολ που είχε πετύχει τότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μαρτσίνιακ; Δεν είδε το βίντεο. Δεν έδωσε στον εαυτό την ευκαιρία να δει τη φάση από το VAR. Είναι πολύ περίεργο σε μια τέτοια φάση να σφυρίζεις τόσο νωρίς. Συμβαίνει συχνά εδώ στη Μαδρίτη. Το βίωσα και πριν από μερικά χρόνια με τα δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Βέβαια τότε δεν υπήρχε το VAR“, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του.

Subscribe

Related articles

Ο Βιεϊρίνια κοιμήθηκε αγκαλιά με την κούπα

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, κοιμήθηκε μαζί...

Ο Ποντένσε «ζωγράφισε» σαν τον Ζιοβάνι

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, στο...

Απίστευτος οπαδός του ΠΑΟΚ: Έβαψε το όνομα της ομάδας στο αμάξι του

Ένας οπαδός του ΠΑΟΚ βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο...