Η… μεγάλη Πέμπτη, ο Ορτέγκα, η 11αδα, οι 11 μέρες όλη η χρονιά και το «δεν μπορώ να περιμένω…»

Δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερο σενάριο από το φετινό για έναν οπαδό του Ολυμπιακού. Όχι μόνο γιατί η αγαπημένη του ομάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν από την παρουσία σε ευρωπαϊκό τελικό, για πρώτη φορά στην ιστορία του σε επίπεδο ανδρών (καθώς μην ξεχνάμε πως η Κ19 είναι ήδη πρωταθλήτρια Ευρώπης) αλλά γιατί αν αυτό συμβεί ο τελικός θα γίνει στην ΟΠΑΠ Αρένα, λίγα χιλιόμετρα από τον Πειραιά, στην έδρα της ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός κρατάει στα χέρια του την τύχη του και στο πρωτάθλημα, σε ένα ακόμη πιο δύσκολο σενάριο καθώς θα πρέπει να κάνει 3Χ3 μέσα σε μια εβδομάδα, νίκη στην Τούμπα στις 12/5, νίκη στο Καραϊσκάκη επί της ΑΕΚ στις 15/5 και διπλό στη Λεωφόρο για να στεφθεί πρωταθλητής.

Διαβάστε επίσης: Το «δεν γίνεται έτσι» του Κάρμο, η… κατηφόρα με Φενέρ, ο Ιμπόρα και ο Ολυμπιακός που άλλαξε

Μέσα στις έδρες των μεγάλων του αντιπάλων ο Ολυμπιακός μπορεί να οδηγηθεί στην πιο μεγάλη χρονιά της 99χρονης ιστορίας του, σε μια σεζόν όπου τρεις μήνες πριν κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα ακολουθούσε.

Όπως και να έχει γίνεται εύκολα αντιληπτό πως για τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα είναι αυτή την στιγμή μια υπόθεση πολύ μακρινή καθώς το μυαλό όλων βρίσκεται στη… μεγάλη Πέμπτη και το δεύτερο ματς με την Άστον Βίλα μετά το εντυπωσιακό 4-2 στο «Βίλα Παρκ».

Εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν όπως όλα δείχνουν στην διάθεσή τους τον Φρανσίσκο Ορτέγκα που τραυματίστηκε στο ματς της Αγγλίας (έγινε αλλαγή στο ημίχρονο) και θα χρειαστεί να μείνει ένα διάστημα εκτός δράσης. Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ετοιμάζει από σήμερα τα τελικά του πλάνα και τους ερυθρόλευκους μετά την ξεκούραση το διήμερο για το Πάσχα να φουλάρουν επιστρέφοντας στον Ρέντη για την Άστον Βίλα.

Ο Βάσκος προπονητής που είναι λογικό να μην σκέφτεται πως χρειάζεται να αλλάξει κάτι στα πλάνα του σε σχέση με το πρώτο ματς. Ο Ρίτσαρντς θα πάρει την θέση του Ορτέγκα, διαθέσιμοι θα είναι ξανά οι Ντόη και Μασούρας που λόγω τιμωρίας δεν ήταν στην Αγγλία και από εκεί και πέρα οι Τζολάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσος, Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί θα είναι στο βασικό σχήμα.

Η άνοδος του Ολυμπιακού στο Νο 47 της UEFA, οι 12.000 βαθμοί και τι θα γίνει αν σηκώσει την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με την αδημονία όλων να είναι μεγάλη για το ματς που δεν μπορούν να περιμένουν για να ζήσουν, όπως άπαντες ελπίζουν, την σπουδαιότερη στιγμή στην ιστορία του Ολυμπιακού, το βράδυ της Πέμπτης στο κατάμεστο Καραϊσκάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Φινάλε για γερά νεύρα και ο τίτλος στο… φώτο φίνις!

Συγκλονιστικό φινάλε στη Stoiximan Super League με τον...

Χαμός στην Πάφο με την άφιξη των Κυπελλούχων Κύπρου!

Πραγματικός χαμός στην Πάφο από τους φίλους της...

Οπαδοί του ΠΑΟΚ με πυρσούς στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης (pic)

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές...

ΣΦ ΠΑΟΚ: Νέο κάλεσμα των Συνδέσμων για συγκέντρωση στην Καμάρα

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους επιμένουν...