Απειλές θανάτου και ρατσιστικές προσβολές στον Έιμπραχαμ, για την ήττα της Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Europa

ΡΟΜΑ

-

Ο Τάμι Έιμπραχαμ με τη φανέαλ της Ρόμα κόντρα στην Σεβίλλη
Ο Τάμι Έιμπραχαμ με τη φανέαλ της Ρόμα κόντρα στην Σεβίλλη @2023 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Η εντός έδρας ήττα από την Λεβερκούζεν στον πρώτο ημιτελικό του Europa League ώθησε κάποιους οπαδούς της Ρόμα να αναζητήσουν έναν αποδιοπομπαίο τράγο, με τον Τάμι Έιμπραχαμ να μπαίνει στο στόχαστρο.

Εξ ορισμού, το έργο της Ρόμα απέναντι στην -αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις- Λεβερκούζεν ήταν πολύ δύσκολο, κάτι που έγινε αντιληπτό και στον πρώτο ημιτελικό του Europa League μεταξύ των δύο ομάδων που βρήκε τους Γερμανούς να νικούν με 2-0 στο “Ολίμπικο”.

Η ήττα αυτή έφερε στενοχώρια στους τιφόζι των τζαλορόσι, ωστόσο κάποιοι εξ αυτών ξέφυγαν από αυτή την κατάσταση και πέρασαν την λεπτή κόκκινη γραμμή βάζοντας στο στόχαστρό τους δύο ποδοσφαιριστές του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Ο ένας ήταν ο Έρικ Κάρσντορπ που έκανε τραγικό λάθος στη φάση από την οποία προέκυψε το 1-0 της Λεβερκούζεν και ο έτερος ο Τάμι Έιμπραχαμ που έχασε τεράστια ευκαιρία στο φιναλε για να μειώσει σε 1-2 (η κεφαλιά του από το ύψος της μικρής περιοχής έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι), με τους δύο παίκτες να πέφτουν θύματα προσβολών στα social media.

Μάλιστα, η κατάσταση ήταν ακόμα πιο άσχημη για τον Άγγλο επιθετικό αφού έπεσε θύματα ρατσιστικών σχολίων ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να εκτοξεύσουν και απειλές θανάτου εναντίον του.

Όλα αυτά ανάγκασαν τον 26χρονο στράικερ να απενεργοποιήσει τα σχόλια στον λογαριασμό του στο Instagram, με τα ιταλικά ΜΜΕ να προσθέτουν πως και οι δύο παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τους τζαλορόσι στο φινάλε της σεζόν.

Subscribe

Related articles

Θέλω να βλέπω μπάλα: Αll in με… θρίλερ

Μέρα με την αγωνία στα ύψη, καθώς ο...

Τι είπε ο Ιταλιάνο ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακό

Φιορεντίνα και Νάπολι, έμειναν στο 2-2 στο «Αρτέμιο Φράνκι»,...

Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Νovibet!

Ατελείωτες δυνατότητες στο χέρι σου με το ανανεωμένο...