Αταμάν: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final 4, τώρα θέλουμε περισσότερα»!

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στο Game 5 με τη Μακάμπι (7/5, 21:15, LIVE από το Gazzetta) που θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4 και υπενθύμισε πως ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει κερδίσει πολλά μεγάλα ματς στο ΟΑΚΑ

Ο Εργκίν Αταμάν τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου ενόψει του Game 5 του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι (7/5, 21:15, LIVE από το Gazzetta), τονίζοντας στην αρχική τοποθέτησή του: «Ήταν μια καλή σειρά. Πήραμε πίσω το πλεονέκτημα έδρας με τη μεγάλη νίκη μας στο Βελιγράδι. Κερδίσαμε πολλά μεγάλα ματς φέτος στο ΟΑΚΑ κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Η Μακάμπι είναι επίσης πολύ καλή ομάδα και θα δώσουμε το 100% για τη νίκη».

  • Κάτας: «Θα είναι μια τρελή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»
  • Μπράουν: «Η πίεση είναι στον Παναθηναϊκό»

Σε ερώτηση για τον Γουέιντ Μπόλντγουιν και τον τραυματισμό του, είπε: «Κοιτάζω μόνο την ομάδα μου. Θα δούμε ποιοι παίκτες (σ.σ. της Μακάμπι) είναι διαθέσιμοι και θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν έχει σημασία για μένα ποιος θα παίξει και ποιος όχι». Ο Αταμάν αναφέρθηκε στην κατάσταση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Θα είναι στη 12άδα αύριο».

Ο Τούρκος κόουτς ρωτήθηκε αν θα γίνουν αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια της σειράς: «Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Όμως ειλικρινά δεν μου αρέσει να αλλάζω την τακτική και τα πλάνα μου».

Ο Αταμάν κλήθηκε να σχολιάσει τις εμφανίσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου στη σειρά με τη Μακάμπι: «Σε κάθε παιχνίδι έχουμε παίκτες με χαρακτήρα. Σε κάθε ματς, κάποιοι παίκτες παίζουν καλύτερα και κάποιοι όχι τόσο καλά. Αύριο θα είναι σημαντικό να πάρουμε πράγματα από όλους τους παίκτες στο παρκέ».

Και πρόσθεσε: «Η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα στην επίθεση και αυτή είναι η πραγματικότητα. Βρίσκει σκορ. Δεν έχω στο μυαλό μου ένα όριο που πρέπει να τους περιορίσουμε στο σκοράρισμα. Απλώς να βάλουμε περισσότερους πόντους από ό,τι η Μακάμπι».

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του «τριφυλλιού» στο Final 4 μετά από 12 χρόνια: «Αύριο είναι ένα ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες. Πιστεύω ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Παίζουμε καλό μπάσκετ, τερματίσαμε στη δεύτερη θέση και ήταν μια τεράστια επιτυχία για τον Παναθηναϊκό. Φυσικά τώρα θέλουμε περισσότερα»!

Subscribe

Related articles

Κλοπ: «Θα είναι μεγάλο το διάλειμμα, ίσως και να τελείωσε…»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι θα απέχει αρκετό...

Πόσο πληρώνει ένα φινάλε αλά Premier League την τελευταία αγωνιστική στο Βικελίδης;

Το πρωτάθλημα που έχει σπάσει καρδιές μας επιφυλάσσει...

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» με στόχο την Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για...

Φινάλε για γερά νεύρα και ο τίτλος στο… φώτο φίνις!

Συγκλονιστικό φινάλε στη Stoiximan Super League με τον...