Μπράουν: «Η πίεση είναι στον Παναθηναϊκό»

Η Μακάμπι θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Final 4 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (7/5, 21:15, LIVE από το Gazzetta) και ο Λορέντζο Μπράουν στάθηκε στο μαρκάρισμα του Ματίας Λεσόρ, εξηγώντας πως η πίεση θα είναι στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας στην προημιτελική σειρά με τη Μακάμπι κάνοντας το 2-2 στο Βελιγράδι και πλέον η πρόκριση στο Final 4 θα κριθεί το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ (7/5, 21:15, LIVE από το Gazzetta).

  • Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Αυτοί σφυρίζουν το Game 5 στο ΟΑΚΑ

Ο Όντεντ Κάτας παραδέχθηκε ότι περιμένει τρελή ατμόσφαιρα στην Αθήνα ενώ ο Λορέντζο Μπράουν εξήγησε πως η πίεση θα είναι στους «πράσινους» αφού παίζουν στην έδρα τους.

Ο γκαρντ της Μακάμπι ανέφερε ενόψει Game 5: «Η προετοιμασία είναι ακριβώς η ίδια. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω πως στο τελευταίο παιχνίδι ήμασταν καλοί στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, αλλά μετά κάναμε πολλά λάθη και δεν πήραμε αρκετά ριμπάουντ. Αν βελτιωθούμε σε αυτά τα σημεία, είμαι βέβαιος πως θα κερδίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να περιορίσουμε τον ρυθμό τους και να σταματήσουμε τον Λεσόρ, αλλά δεν θα είναι εύκολο Η πίεση θα είναι στον Παναθηναϊκό, γιατί παίζει στην έδρα του. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε».

Σε ερώτηση για την απουσία του Μπόλντγουιν, είπε: «Είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας μας, ένας παίκτης που σκοράρει και δημιουργεί. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα καλά, αλλά θα πρέπει να καλύψουμε την απουσία του με ομαδική προσπάθεια».

Subscribe

Related articles

«Αυτό δεν είναι πρόοδος, είναι ιστορία»

Μπορεί να το πάρει, μπορεί και όχι. Ό,τι...

Η ανάρτηση του Ομίλου Παλαιμάχων Ομόνοιας για τον χαμένο τελικό

Με ανάρτησή τους ο Όμιλος Παλαιμάχων Ομόνοιας Λευκωσίας...

Κλοπ: «Θα είναι μεγάλο το διάλειμμα, ίσως και να τελείωσε…»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι θα απέχει αρκετό...