Κάτας: «Θα είναι μια τρελή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Η προημιτελική σειρά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για το κομβικό Game 5 (7/5, 21:15, LIVE από το Gazzetta) και ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η «ομάδα του λαού» στην Αθήνα.

Η Μακάμπι θα παραταχθεί την Τρίτη στο ΟΑΚΑ (7/5, 21:15, LIVE από το Gazzetta) με στόχο τη νίκη στο Game 5 της σειράς με τον Παναθηναϊκό AKTOR που θα τη στείλει στο Final 4.

  • Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Αυτοί σφυρίζουν το Game 5 στο ΟΑΚΑ

Μόνο που η ομάδα του Όντεντ Κάτας δεν έχει σύμμαχο την παράδοση αφού οι γηπεδούχοι των πέμπτων ματς έχουν ρεκόρ 18-0, αξιοποιώντας στο απόλυτο την έδρα και πανηγυρίζοντας ισάριθμες προκρίσεις.

Καμία φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει κερδίσει το Game 5 στην ιστορία των play off και ο Ισραηλινός κόουτς μίλησε για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η Μακάμπι στο ΟΑΚΑ:

«Υπάρχει μια απογοήτευση για την ευκαιρία που χάσαμε. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε κάποια μεγάλα καλάθια στο τέλος και σίγουρα θα μπορούσε να είχαμε αποφύγει κάποια λάθη. Όμως θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Στο ΟΑΚΑ θα υπάρχει πολύ καυτή ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε κερδίσει ήδη δύο φορές εκεί και πιστεύω πως μπορούμε και τρίτη. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι και να μείνουμε ενωμένοι. Είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και θα πάμε με πίστη να παίξουμε το μπάσκετ μας.

Αποδείξαμε και στα δύο παιχνίδια του ΟΑΚΑ πως είμαστε μια ομάδα που δεν λυγίζει. Θα είναι μια τρελή ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε παίκτες με εμπειρία και θέλουμε να το απολαύσουμε»

Ερωτηθείς για την κατάσταση των Γουέιντ Μπόλντγουιν και Τζον Ντιμπαρτολομέο, είπε: «Φυσικά θα θέλαμε όλοι να είναι υγιείς και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα περιμένουμε μια τελευταία εξέταση για να δούμε αν είναι έστω και λίγο πιθανό να είναι στη δωδεκάδα ο Μπόλντγουιν. Ο Ντιμπαρτολομέο είναι μια χαρά, θα παίξει».

Subscribe

Related articles

Φινάλε για γερά νεύρα και ο τίτλος στο… φώτο φίνις!

Συγκλονιστικό φινάλε στη Stoiximan Super League με τον...

Χαμός στην Πάφο με την άφιξη των Κυπελλούχων Κύπρου!

Πραγματικός χαμός στην Πάφο από τους φίλους της...

Οπαδοί του ΠΑΟΚ με πυρσούς στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης (pic)

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές...

ΣΦ ΠΑΟΚ: Νέο κάλεσμα των Συνδέσμων για συγκέντρωση στην Καμάρα

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους επιμένουν...