Το δεδομένο ερωτηματικό και οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που μπορούν να πάρουν θέση βασικού στη ρεβάνς με την Αστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του το παιχνίδι με την Άστον Βίλα στην Αγγλία και προετοιμάζεται ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ετοιμάζει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο παιχνίδι (09/02, στις 22:00).

Μετά την ιστορική νίκη στην Αγγλία με 4-2 κόντρα στην Άστον Βίλα, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον αγγλικό σύλλογο τη ρεβάνς στο Φάληρο (09/02, 22:00) με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προετοιμάζει ήδη τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς, έχοντας ως μοναδικό ερωτηματικό τον Ορτέγα, ο οποίος είναι αμφίβολος λόγω του τραυματισμού του στο πρώτο παιχνίδι. Σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος, τότε ο Ρίτσαρντς θα πλαισιώσει τους Ροντινέι, Ρέτσο και Κάρμο στην τετράδα της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός προπονητής εάν προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές ως προς την βασική εντεκάδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, οι Όρτα, Μασούρας και Γιόβετιτς είναι υποψήφιοι για να πάρουν φανέλα βασικού.

Βέβαια είναι πολύ πιθανό να δούμε τις ίδιες επιλογές με το πρώτο παιχνίδι και μοναδική εκκρεμότητα την κατάσταση του Ορτέγα όπως αναφέραμε και παραπάνω. Δηλαδή: Τζολάκης – Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσος, Ρίτσαρντς (ή Ορτέγα να είναι έτοιμος) – Ιμπόρα, Έσε, Τσικίνιο – Ποντένσε, Ελ Καμπί, Φορτούνης

Subscribe

Related articles

«Αυτό δεν είναι πρόοδος, είναι ιστορία»

Μπορεί να το πάρει, μπορεί και όχι. Ό,τι...

Η ανάρτηση του Ομίλου Παλαιμάχων Ομόνοιας για τον χαμένο τελικό

Με ανάρτησή τους ο Όμιλος Παλαιμάχων Ομόνοιας Λευκωσίας...

Κλοπ: «Θα είναι μεγάλο το διάλειμμα, ίσως και να τελείωσε…»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι θα απέχει αρκετό...