Μπήκε και ο Ζόαν Σάστρε, χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ο Ζόαν Σάστρε προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ, που μετά το διήμερο ρεπό επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα στο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το εξ αναβολής ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των play off κόντρα στον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής (12/5) στην Τούμπα.

«Τρία παιχνίδια, τρεις τελικοί, ένας τίτλος», γράφει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στη σημερινή ενημέρωσή της. Και προσθέτει: «Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν 2023-24 και θέλει να κάνει το απόλυτο για να παλέψει μέχρι το φινάλε για τον τίτλο του πρωταθλητή».

Η πρώτη πρόκληση για τους «ασπρόμαυρους» είναι το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή του Θωμά.

«Το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε από το ρεπό του Πάσχα και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη μεγάλη μάχη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά τόσο στον τομέα της τακτικής, όσο κι αυτόν της φυσικής κατάστασης, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια», σημειώνεται.

Στα ευχάριστα νέα είναι η επιστροφή του Ζόαν Σάστρε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, με τον Ισπανό αμυντικό να προπονείται σήμερα κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Subscribe

Related articles

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες»

 Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τελικής φάσης...

Η ανάρτηση της Πάφου για τον τελικό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ COCA COLA ΠΑΦΟΣ ...

«Δρακόντεια μέτρα»: Η φράση των ημερών – Πώς προέκυψε

Είναι αναμφισβήτητα η φράση των ημερών με αφορμή τον...