Οι πόρτες της Ιταλίας ορθάνοιχτες για τον Σκαμάκα παρά τη διαμάχη για το… PlayStation

Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport» οι πόρτες της Ιταλίας είναι ορθάνοιχτες για τον Τζιανλούκα Σκαμάκα παρότι ο επιθετικός της Αταλάντα δεν κλήθηκε για τα παιχνίδια με τη Βενεζουέλα και τον Ισημερινό επειδή… πέρασε μια νύχτα ξύπνιος παίζοντας PlayStation!

Ο προπονητής της Ιταλίας Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι έτοιμος να συμπεριλάβει τον Τζιανλούκα Σκαμάκα στην αποστολή των Ατζούρι για το Euro 2024, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» την Παρασκευή (26/04).

Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι πόρτες της Ιταλίας είναι «ορθάνοιχτες» για τον επιθετικό της Αταλάντα, ο οποίος έχει πετύχει έξι γκολ στα τελευταία επτά ματς. Το δημοσίευμα επιβεβαιώνει ότι ο Σκαμάκα δεν κλήθηκε στα τελευταία παιχνίδια της Ιταλίας με Βενεζουέλα και Εκουαδόρ, επειδή ο Σπαλέτι δεν ήταν ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά του.

Ο τεχνικός των Ατζούρι, μάλιστα, είχε μάθει ότι ο Σκαμάκα είχε περάσει μια νύχτα ξύπνιος παίζοντας PlayStation πριν από έναν σημαντικό αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2024 κόντρα στην Ουκρανία τον Νοέμβριο, οπότε δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τα επόμενα διεθνή φιλικά.

«Αν η νεωτερικότητα είναι να παίζεις PlayStation μέχρι τις τέσσερις το πρωί, όταν υπάρχει αγώνας την επόμενη μέρα, τότε αυτή η νεωτερικότητα δεν είναι καλή», είχε πει ο Σπαλέτι τον Φεβρουάριο, χωρίς να αναφερθεί ευθέως στον Σκαμάκα.

«Ζούμε σε έναν κόσμο που δίνει ελάχιστα κίνητρα για σκληρή δουλειά και ιδρώτα, τα σημερινά παιδιά προτιμούν να βάλουν μια φωτογραφία στο Instagram με τα μαλλιά τους φτιαγμένα παρά να σκύψουν το κεφάλι και να δουλέψουν. Αυτές δεν είναι οι αξίες που πρέπει να μεταδώσει η Ιταλία μου».

Ο Σκαμάκα, από την άλλη, ρωτήθηκε τον περασμένο μήνα αν ο Σπαλέτι δεν τον είχε καλέσει λόγω του… PlayStation, αλλά η απάντησή του ήταν αρκετά ασαφής. «Ειλικρινά, δεν ξέρω. Οι άνθρωποι μιλάνε, αλλά δεν είναι στο δωμάτιο μαζί μου το βράδυ και δεν ξέρουν τι κάνω».

Subscribe

Related articles

Εφιαλτική τεσσάρα για τη Γιουνάιτεντ, συντριβή και… SOS για Ευρώπη

Η υπέροχη Κρίσταλ Πάλας ποδοπάτησε όλα τα σημεία...

Ούτε τώρα η Νάπολι, «αστεράτη» ανατροπή η Αταλάντα

Η Νάπολι ισοφαρίστηκε στο τέλος από την Ουντινέζε...

Ο φύλακας του τίτλου Σα Πίντο

Πλησιάζει η κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (11/5,19:00),...