Απίστευτο και όμως αληθινό: Στην ΕΡΤ έβαλαν τον τελικό του βόλεϊ την ίδια ώρα με το ντέρμπι!

PRESSΑΚΙΑΣ 09.03.2024-17:36

Απίστευτο και όμως ελληνικό.  Οι «φωστήρες» της ΕΡΤ έβαλαν τον τελικό του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών την ίδια ώρα με το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι άνθρωποι που θα έπρεπε να προσπαθούν για την ανάπτυξη του αθλήματος και τη μετάδοσή του σε όλη την Ελλάδα έβαλαν τον τελικό του Κυπέλλου γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (10/3, 20:15) την ίδια ώρα με το ντέρμπι του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: O κακός χαμός στην Euroleague: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κι άλλοι τέσσερις παλεύουν για το πλεονέκτημα έδρας

Μια απόφαση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά και συγχρόνως αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως προγραμματισμός και διάθεση για την ανάδειξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και εν προκειμένω για το βόλεϊ. Είναι απορίας άξιο γιατί έβαλαν τον τελικό του Κυπέλλου γυναικών την ίδια ώρα με το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο όπως είναι απόλυτα λογικό θα έχει τη μερίδα του λέοντος, όσον αφορά το ενδιαφέρον των φιλάθλων, αλλά και των απλών θεατών.

Τακτικές «απομόνωσης» από την ΕΡΤ, που δεν συμβάλλουν στη μέγιστη προβολή του αθλήματος του βόλεϊ. Με λίγα λόγια, μια αγγαρεία από την κρατική τηλεόραση, που δείχνει να αδιαφορεί για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την προώθηση και ανάπτυξή του. Θα έπρεπε να υπάρχει ειδική πρόβλεψη για την ανάδειξη του αθλήματος, ειδικά από τη στιγμή που στο Final 4 υπήρχαν τέσσερις σπουδαίες και άκρως εμπορικές ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Άρης.

Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η παρουσία του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία πόλος έλξης για τους θεατές, που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο λόγω του ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης. Θα μπορούσε κάλλιστα να αλλάξει η ώρα του τελικού και να γίνει νωρίτερα, γεγονός που θα εξυπηρετούσε τους θεατές και θα βοηθούσε την ανάδειξη του αθλήματος. Όμως, στην ΕΡΤ μάλλον έχουν διαφορετικά κριτήρια και προτιμούν να δείξουν στις 17:15 το Καρδίτσα – Παναθηναϊκός για την Basket League…

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Εφιαλτική τεσσάρα για τη Γιουνάιτεντ, συντριβή και… SOS για Ευρώπη

Η υπέροχη Κρίσταλ Πάλας ποδοπάτησε όλα τα σημεία...

Ούτε τώρα η Νάπολι, «αστεράτη» ανατροπή η Αταλάντα

Η Νάπολι ισοφαρίστηκε στο τέλος από την Ουντινέζε...

Ο φύλακας του τίτλου Σα Πίντο

Πλησιάζει η κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (11/5,19:00),...