Στο… πόδι η Τιφλίδα για τον τελικό με την Ελλάδα, θα στηθεί γιγαντοοθόνη σε κεντρική πλατεία

Στην Πλατεία Δημοκρατίας στην Τιφλίδα θα στηθεί γιγαντοοθόνη για τον μεγάλο τελικό της Γεωργίας με την Ελλάδα. Αλλαγή στο ωράριο των ΜΜΜ.

Ιστορική σημασίας είναι για τους Γεωργιανούς ο μεγάλος τελικός του Path C των Play Off του Nations League. Η Γεωργία θα υποδεχτεί την Ελλάδα σε ένα κατάμεστο από 52.000 οπαδούς γήπεδο που θα… κοχλάζει, με απόλυτο στόχο την πρόκριση στο Euro 2024 και την παρθενική συμμετοχή της χώρας σε κορυφαίο ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Όπως είχε πει και ο εξτρέμ του Παναιτωλικού, Λέβαν Σενγκέλια στο Gazzetta: «Ο κόσμος νοιάζεται πάρα πολύ. Ακόμα και με λίγες επιτυχίες τα γήπεδα είναι πάντα γεμάτα ασχέτως με ποιον παίζουμε. Αυτά τα δύο παιχνίδια των Play Off για την πρόκριση στο Euro θα τα δει ολόκληρη η χώρα. Η Γεωργία θα… παγώσει για δυο ώρες».

Εκτός από τους χιλιάδες οπαδούς που θα βρεθούν στο γήπεδο της Ντιναμό Τιφλίδας το ίδιο ενδιαφέρον υπάρχει και στην υπόλοιπη χώρα. Σε αυτό το πλασίο θα στηθεί γιγαντοοθόνη στην Πλατεία Δημοκρατίας στην Τιφλίδα ώστε να γίνει μαζική προβολή του μεγάλου αγώνα.

«Δείτε τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα στη μεγάλη οθόνη! Από τις 19:00 όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι μπορείτε να βρεθείτε στην Πλατεία Δημοκρατίας, όπου θα βρείτε μια ζώνη φιλάθλων που θα φτιαχτεί χάρη στον Δήμο. Στις 20:45 παρακολουθήστε τον αγώνα της εθνικής ομάδας (σ.σ. η Γεωργία είναι δυο ώρες μπροστά). Ας στηρίξουμε μαζί την Εθνική Γεωργίας απέναντι στην Ελλάδα», αναφέρει η ενημέρωση.

Από εκεί και πέρα για χάρη του αγώνα με την Ελλάδα θα υπάρξει τροποποίηση του προγράμματος των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, καθώς θα λειτουργήσουν μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, ώστε να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.

Subscribe

Related articles

Ματσάρα αλλά γκέλα για τη Μίλαν, 3-3 με τη Τζένοα

Σε ένα ματς για γερά νεύρα Μίλαν και...

Γνωρίζοντας τον… Άρη της Αυστραλίας!

Περίπου 15.000 χιλιόμετρα μακριά από το θρυλικό Χαριλάου...

Εκκωφαντική επιστροφή στις νίκες για τη Λεβερκούζεν

Μετά από δυο σερί ισοπαλίες η Λεβερκούζεν ξέσπασε...

Ο Μασεράνο εξετάζει την κλήση του Έσε στην ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής

Ο Σέρχιο Μασεράνο εξετάζει την κλήση στην ολυμπιακή...