Κάτας: «Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει break και ελπίζω ότι θα το κάνει η Μακάμπι»

Ο Όντεντ Κάτας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Μακάμπι μπορεί να γίνει η εξαίρεση στον κανόνα των Game 5 της EuroLeague και να προκριθεί στο Final 4, μολονότι η παράδοση δεν είναι με το μέρος της «ομάδας του λαού».

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα παραταχθεί την επόμενη Τρίτη στο ΟΑΚΑ (7/5, 21:15) με στόχο τη νίκη στο Game 5 της σειράς με τον Παναθηναϊκό AKTOR που θα τη στείλει στο Final 4.

Μόνο που η ομάδα του Όντεντ Κάτας δεν έχει σύμμαχο την παράδοση αφού οι γηπεδούχοι των πέμπτων ματς έχουν ρεκόρ 18-0, αξιοποιώντας στο απόλυτο την έδρα και πανηγυρίζοντας ισάριθμες προκρίσεις.

Καμία φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει κερδίσει το Game 5 στην ιστορία των play off και ο Κάτας ανέφερε σχετικά μετά την ήττα από τη Χάποελ Χολόν: «Υπάρχουν τρία Game 5 τώρα. Έχω την αίσθηση ότι θα γίνει το break την επόμενη εβδομάδα και ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς».

Όσον αφορά το status των Μπόλντγουιν και ΝτιΜπαρτολομέο, είπε: «Αφού ο Μπόλντγουιν τραυματίστηκε ξανά, εκ των υστέρων μπορώ να πω ότι μακάρι να είχαμε ενεργήσει διαφορετικά και να τον είχαμε υποδεχτεί υγιέστατο. Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση του ΝτιΜπαρτολομέο δεν είναι πολύ σοβαρή. Είναι ο αγώνας 72 ή 73 φέτος, και αυτό είναι μέρος του ζητήματος. Δεν είναι εύκολο».

Αναφορικά στην ήττα από τη Χάποελ, εξήγησε: «Μας έλειπαν πάρα πολλοί παίκτες. Ήταν σημαντικό για εμάς να ξεκουράσουμε μερικούς και η ασθένεια του Σόρκιν ήταν ξαφνική. Παίξαμε σε σχήματα που δεν είχαμε συνηθίσει. Παλέψαμε για 35 λεπτά και όποιος έπαιξε έδωσε το μάξιμουμ και ήμασταν κοντά στη νίκη».

Subscribe

Related articles

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Δείτε πως θα παραταχθούν Ομόνοια και Πάφος στον...

Το σήκωσε αήττητη η Λεβερκούζεν, κατάρρευση και τρίτη η Μπάγερν!

Η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν ολοκλήρωσε τη σεζόν με νίκη...

Επίσημο: Τέλος ο Ντε Τσέρμπι από την Μπράιτον

Όπως ανακοίνωσε η Μπράιτον ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι...

Ομόνοια: «Σημαντικές πληροφορίες για τον τελικό»

Η Ομόνοια έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες πληροφορίες ενόψει...