Τραυματίας ο Ντιμπαρτολομέο στη Μακάμπι, άρρωστος ο Σόρκιν

Δύο ακόμα προβλήματα παρουσιάστηκαν στην Μακάμπι ενόψει του Game 5 στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, με τον Όντεντ Κάτας να παραδέχεται και το λάθος που έγινε με τη χρησιμοποίηση του Μπάλντγουιν στο 4ο ματς των play off.

Δύο 24ωρα μετά το παιχνίδι στην «Hala Pionir» όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μακάμπι με 95-88 και έφερε τη σειρά των play off στα ίσια (2-2), οι Ισραηλινοί είχαν να δώσουν και ματς πρωταθλήματος γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα από την Χάποελ Χολόν με 82-76.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων το εν λόγω παιχνίδι έφερε επιπλέον προβλήματα στον Όντεντ Κάτας! Συγκεκριμένα τραυματίστηκε στον ώμο λίγο πριν από το τέλος ο Ντιμπαρτολομεο χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό ακόμα το μέγεθος της ζημιάς. Επιπλέον έμεινε εκτός ο Ρόμαν Σόρκιν ο οποίος ήταν άρρωστος. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει το status τους ενόψει του ταξιδιού στην Αθήνα για το Game 5 το βράδυ της Τρίτης (7/5, 21:15) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν χρησιμοποίησε καθόλου σε αυτό το ματς ούτε τους Λορέντζο Μπράουν, Τζος Νίμπο προκειμένου να τους ξεκουράσει, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Γουέιντ Μπάλντγουιν: «Αν μιλήσεις εκ των υστέρων, τότε μπορείς να πεις ότι ήταν λάθος ή όχι. Όμως εκείνη τη στιγμή που πήραμε την απόφαση δεν θεωρήσαμε ότι ήταν λάθος. Βέβαια ο παίκτης τραυματίστηκε ξανά, οπότε εκ των υστέρων μπορώ να πω ότι μακάρι να είχαμε ενεργήσει διαφορετικά και τώρα να ήταν υγιής» δήλωσε ο Κάτας.

Subscribe

Related articles

Έδωσε συγχαρητήρια στους «Ευρωπαίους» η Ανόρθωση

Ανόρθωση: Έδωσε συγχαρητήρια στους «Ευρωπαίους»...

Η ΑΕΚ τη δουλειά της χωρίς να χάνει την πίστη της

Η υπόθεση του τίτλου μπορεί να μην εξαρτάται...

Με Ιμπόρα και Ρίτσαρντς στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός (pic)

Την προετοιμασία του για το αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι...

Έγραψαν ιστορία οι Παφίτες, κατακτώντας το πρώτο κύπελλο της ιστορίας τους

Με αψεγάδιαστη εμφάνιση, η Πάφος έφτασε στο θρίαμβο...