Έμερι: «Δεν αξίζαμε τίποτα κόντρα στη Μπράιτον, η κούραση δεν είναι δικαιολογία»

Ο Ουνάι Έμερι παραδέχθηκε πως η Άστον Βίλα δεν άξιζε να πάρει κάτι από το ματς κόντρα στη Μπράιτον, ενώ απέφυγε να χρεώσει την εμφάνιση της ομάδας του στην κούραση.

Διαδοχικές ήττες γεύτηκε η Άστον Βίλα σε Αγγλία και Ευρώπη, καθώς μετά το «διπλό« του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ, οι Villans δεν τα κατάφεραν ούτε απέναντι στη Μπράιτον που πήρε τη νίκη με 1-0. Μετά το ματς ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι στάθηκε στην απογοητευτική παρουσία της Άστον Βίλα στο χορτάρι και στο ίδιο μήκος κύματος βρέθηκε και ο Ουνάι Έμερι.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του και παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν αξίζει τίποτα από τον αγώνα, ενώ σε ερώτηση για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση ανέφερε:

«Ίσως, αλλά δεν είναι δικαιολογία για εμάς. Χάσαμε αλλά δεν αξίζαμε περισσότερα. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε το αγωνιστικό τους σχέδιο, αλλά δεν ήμασταν επιτυχείς. Δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες, κόρνερ και πλάγια. Ήταν πιο επικίνδυνοι. Χρειαζόμασταν έναν τερματοφύλακα σήμερα» τόνισε προτού απαντήσει και για τη μάχη της εξόδου στο Champions League.

«Δεν θέλω να δω τίποτα για την Τότεναμ. Η πρόκριση στο Champions League είναι στα δικά μας χέρια. Θέλω να αναρρώσουμε και ανανκτήσυμε ενέργεια ώστε να είμαστε φρέσκοι».

Subscribe

Related articles

ΣΦ ΠΑΟΚ: Νέο κάλεσμα των Συνδέσμων για συγκέντρωση στην Καμάρα

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους επιμένουν...

Στραπάτσο για Μίλαν με τριάρα από την Τορίνο

Η Μίλαν... έμεινε στο ματς με την Κάλιαρι,...

Δάκρυσε ο Πόρτερ μετά το τέλος του ΠΑΟΚ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δεν άντεξε μετά το...