Ντε Τσέρμπι: «Αυτή δεν ήταν η συνηθισμένη Άστον Βίλα λόγω τραυματισμών και Conference League»

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι κριτίκαρε την κακή εμφάνιση της Άστον Βίλα, αν και της έδωσε… ελαφρυντικά λόγω των τραυματισμών που την πλήττουν αλλά και των υποχρεώσεων στο Conference League.

Τα αρνητικά αποτέλεσματα για την Άστον Βίλα συνεχίστηκαν και στην Premier League, καθώς μετά την τεσσάρα του Ολυμπιακού οι Villans παραδόθηκαν και στη Μπράιτον του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι με σκορ 1-0.

Σαν να μην έφτανε η ήττα μάλιστα ο Ουνάι Έμερι έχασε με τραυματισμό και τον Μόργκαν Ρότζερς που για την ώρα θεωρείται αμφίβολος για τη ρεβάνς κόντρα στους Πειραιώτες, σε ένα πλήρως απογοητευτικό απόγευμα για την ομάδα από το Μπέρμιγκχαμ.

Mέχρι και ο αντίπαλος προπονητής δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του από αυτό που έβλεπε από τους Villans, με τον Ντε Τσέρμπι να τονίζει στις δηλώσεις του μετά το ματς πως η Άστον Βίλα ήταν πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό.

«Για να είμαι ειλικρινής αυτή δεν ήταν η Άστον Βίλα σήμερα. Μπορώ να το καταλάβω επειδή αγωνίζεται στο Conference League και έχει πολλούς τραυματισμούς. Αλλά εξαιτίας αυτών δεν ήταν η συνηθισμένη Άστον Βίλα» τόνισε χαρακτηριστικά, αποδίδοντας την πτώση της απόδοσης στους μαζεμένους τραυματισμούς, αλλά και τον Ολυμπιακό που της έχει βάλει πολύ δύσκολα για πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Subscribe

Related articles

Έγραψαν ιστορία οι Παφίτες, κατακτώντας το πρώτο κύπελλο της ιστορίας τους

Με αψεγάδιαστη εμφάνιση, η Πάφος έφτασε στο θρίαμβο...

To «αντίο» του Τζαβέλλα στην Εθνική Ελλάδας μετά από 15 χρόνια

Ο Γιώργος Τζαβέλλας με ανάρτηση του στο Instagram...