Αποδεσμεύτηκαν πέντε παίκτες της Εθνικής Ελπίδων ενόψει Ανδόρρας, κλήθηκε ο Κεραμιδάς

Η Εθνική Ελπίδων αφήνει πίσω της την ήττα κόντρα στη Λευκορωσία και στρέφει το ενδιαφέρον της στο ματς με την Ανδόρρα, όπου θα λείπουν πέντε παίκτες.

Σε ρυθμούς… Ανδόρρας μπήκε η Εθνική Ελπίδων λίγα 24ωρα μετά την ήττα από τη Λευκορωσία (1-0), η οποία έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για πρόκριση στα τελικά του EURO U21.

Ωστόσο αυτό ανήκει στο παρελθόν και οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου στρέφονται στο παιχνίδι της Τρίτης (26/03, στις 16:00) κόντρα στην Ανδόρρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη.

Η πρώτη προπόνηση ωστόσο περιείχε απουσίες καθώς πέντε παίκτες αποχώρησαν από την αποστολή και δεν θα είναι στη διάθεση του Έλληνα κόουτς. Ο λόγος για τους Φώτη Κίτσο, Γιάννη Νιάρχο, Χρήστο Μπελεβώνη, Νίκο Κανελλόπουλο και Κώστα Χρυσόπουλο.

Από την άλλη ο Βαγγέλης Κεραμίδας του Ολυμπιακού κλήθηκε για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Ανδόρρα.

Αναλυτικά:

«Με προπόνηση στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για τον κρίσιμο αγώνα με την Ανδόρα (26/03/2024, 16:00) για τα προκριματικά (7ος όμιλος) του EURO 2025.

Από την αποστολή της Εθνικής Ομάδας αποδεσμεύτηκαν οι Φώτης Κίτσος, Γιάννης Νιάρχος, Χρήστος Μπελεβώνης, Νίκος Κανελλόπουλος, Κώστας Χρυσόπουλος ενώ για τον αγώνα με την Ανδόρα κλήθηκε ο Ευάγγελος Κεραμίδας.

Η προετοιμασία της Εθνικής θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 11:00 με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Αστέρα Τρίπολης.»

Subscribe

Related articles

Ματσάρα αλλά γκέλα για τη Μίλαν, 3-3 με τη Τζένοα

Σε ένα ματς για γερά νεύρα Μίλαν και...

Γνωρίζοντας τον… Άρη της Αυστραλίας!

Περίπου 15.000 χιλιόμετρα μακριά από το θρυλικό Χαριλάου...

Εκκωφαντική επιστροφή στις νίκες για τη Λεβερκούζεν

Μετά από δυο σερί ισοπαλίες η Λεβερκούζεν ξέσπασε...

Ο Μασεράνο εξετάζει την κλήση του Έσε στην ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής

Ο Σέρχιο Μασεράνο εξετάζει την κλήση στην ολυμπιακή...