Ματσάρα αλλά γκέλα για τη Μίλαν, 3-3 με τη Τζένοα

Σε ένα ματς για γερά νεύρα Μίλαν και Τζένοα χάρισαν γκολ και θέαμα, με το τελικό 3-3 ωστόσο να αφήνει μια πικρή γεύση στους Ροσονέρι που θέτει σε κίνδυνο τη δεύτερη θέση.

  • Μοιρασιά για Κάλιαρι και Λέτσε
  • Κόλλησαν στο μηδέν Έμπολι και Φροζινόνε
  • Νίκη… παραμονής για τη Βερόνα

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον μπορεί να ήταν αμυδρό, αλλά οι δυο ομάδες φρόντισαν να καλύψουν αυτό το κενό με άπλετο θέαμα, έξι γκολ και ανατροπές. Σε ένα ματς με καλό ρυθμό Μίλαν και Τζένοα έμειναν στο 3-3, σε μια απροσδόκητη γκέλα γα τους Ροσονέρι που εξασφάλισαν μεν και μαθηματικά την παρουσία τους στο Champions League αλλά έδωσαν αφορμή στη Γιουβέντους να… λιγουρεύεται τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα της Γένοβας πάντως έβαλε από νωρίς δύσκολα στους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 5΄ο Ρέτεγκι ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι για το 0-1. Στο 14΄ο Πούλισικ άγγιξε το 1-1 σημαδεύοντας το δοκάρι, αλλά τελικά η ισοφάριση ήρθε από τον Φλορέντσι που στο 45΄νίκησε το αντίπαλο γκολκίπερ με κεφαλιά για να φέρει το ματς σε ισορροπία.

Με το καλησπέρα του β΄μέρους ωστόσο η Τζένοα αιφνιδίασε ξανά τη Μίλαν, όταν στο 48΄ο Εκούμπαν με σκαστή κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Το… αντίδοτο ωστόσο ήρθε με τον ίδιο τρόπο για τους Ροσονέρι που με κεφαλιά του Γκάμπια από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισαν ξανά (72΄).

Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα το σύνολο του Πιόλι πρηγήθηκε για πρώτη φορά στο ματς με τρομερό βολέ του Ζιρού στη γωνία, όμως η Τζένοα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 87΄ο Τιό έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από γύρισμα στην περιοχή, με το τελικό 3-3 να ψαλιδίζει τη διαφορά Μίλαν Γιουβέντους στους έξι βαθμούς ενώ οι Μπιανκονέρι έχουν ματς λιγότερο.

Μοιρασιά για Κάλιαρι και Λέτσε

Κάλιαρι και Λέτσε αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να βρίσκονται βαθμολογικά κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού της Serie A. Το σκορ άνοιξε η Κάλιαρι με το γκολ του Γέρι Μίνα στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 84’, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Κρίστοβιτς, ο οποίος έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Κόλλησαν στο μηδέν Έμπολι και Φροζινόνε

Έμπολι και Φροζινόνε έμειναν στο μηδέν (0-0) και μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες, η αναμέτρηση θα ξεχαστεί γρήγορα και τις δυο ομάδες να σχεδιάζουν ήδη τον επόμενο αγώνα τους στη Serie A.

Νίκη… παραμονής για τη Βερόνα

Η Βερόνα επικράτησε εντός έδρας της Φιορεντίνα με 2-1 και πήρε τρίποντο ανάσα που την κράτησε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού του ιταλικού πρωταθλήματος. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Λάζοβιτς και Νοσλίν ενώ για τη Φιορεντίνα ο Καστροβίλι.

Subscribe

Related articles

Στραπάτσο για Μίλαν με τριάρα από την Τορίνο

Η Μίλαν... έμεινε στο ματς με την Κάλιαρι,...

Δάκρυσε ο Πόρτερ μετά το τέλος του ΠΑΟΚ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δεν άντεξε μετά το...

Έδωσε συγχαρητήρια στους «Ευρωπαίους» η Ανόρθωση

Ανόρθωση: Έδωσε συγχαρητήρια στους «Ευρωπαίους»...

Η ΑΕΚ τη δουλειά της χωρίς να χάνει την πίστη της

Η υπόθεση του τίτλου μπορεί να μην εξαρτάται...