Ατομικό ξανά ο Γκουστάβο στην ΑΕΚ, μάλλον χάνει Ανόρθωση

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Γκουστάβο Λέδες μιας και δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός από την αναμέτρηση με την Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή.

  • Ίδια η προσέλευση με Ομόνοια…

Αυτό σημαίνει ότι θα έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα και να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ενόψει και του τελικού που αναμένεται να ακολουθήσει με το ΑΠΟΕΛ.

Ο Γκουστάβο δεν νιώθει ακόμη 100% καλά και δεν θέλει ο Σιμόν να ρισκάρει να τον χάσει πριν το ματς της χρονιάς. Λύσεις υπάρχουν, έτσι θα μείνει εκτός ενδεκάδας και πιθανόν να δούμε κάτι παρόμοιο όπως με την Ομόνοια στο τακτικό πλάνο προσέγγισης του αγώνα.

Άλλα προβλήματα δεν προκύπτουν τη δεδομένη στιγμή στην ομάδα της Λάρνακας μιας κι όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και ετοιμοπόλεμοι. Η προετοιμασία γίνεται σε εξαιρετικό κλίμα και κανείς δεν δείχνει διάθεση υποτίμησης της αναμέτρησης. Ο Σιμόν έχει τονίσει πολλάκις στους παίκτες του ότι ναι μεν η Ανόρθωση έχει τα προβλήματα της αλλά θα χρειαστεί συγκέντρωση 100% από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Ίδια η προσέλευση με Ομόνοια…

Από πλευράς κόσμου εκτιμάται ότι θα είναι πάνω από 4000 που θα βρεθούν στο γήπεδο με την προσέλευση να είναι πάνω-κάτω η ίδια με αυτή κόντρα στην Ομόνοια. Αυτό που θέλουν άπαντες είναι να υπάρχει και ο ίδιος παλμός στην κερκίδα που θα δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται σε αυτά τα ματς.

Subscribe

Related articles

Εφιαλτική τεσσάρα για τη Γιουνάιτεντ, συντριβή και… SOS για Ευρώπη

Η υπέροχη Κρίσταλ Πάλας ποδοπάτησε όλα τα σημεία...

Ο φύλακας του τίτλου Σα Πίντο

Πλησιάζει η κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (11/5,19:00),...