ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον κόσμο: «Καμία αφορμή, στους τρεις τελικούς στην Τούμπα»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανακοίνωσή της, προτρέπει τον κόσμο της ομάδας να έχει κόσμια συμπεριφορά και να μη δώσει το παραμικρό δικαίωμα ενόψει των τριών τελικών που υπάρχουν στο πρόγραμμα.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται σήμερα από την Λαμία και στη συνέχεια θα υποδεχτεί στην Τούμπα την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση της ομάδας, στέκεται στη συμπεριφορά που πρέπει να έχει ο κόσμος και να τους εφιστά την προσοχή, ώστε όλοι μαζί να γράψουν ιστορία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ομάδα μας έχει μπροστά της πέντε τελικούς, προκειμένου να γράψει ιστορία και μας χρειάζεται όλους δίπλα της. Ο πρώτος θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (24.04) στη Λαμία και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους από κανέναν.

Πριν ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες υποδεχθούν τους τρεις συνδιεκδικητές του τίτλου στην Τούμπα, ο Δικέφαλος δοκιμάζεται στο «Αθανάσιος Διάκος» κόντρα στη Λαμία, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.Οι παίκτες δεν θα είναι μόνοι τους στη Φθιώτιδα. Θα έχουν δίπλα τους τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που θα τους δώσει ενέργεια για να πετύχουν τον στόχο τους.Πρέπει όσοι θα βρεθούν στη Λαμία να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς όπως αποδείχθηκε και στο παρελθόν, οι κίνδυνοι είναι πολλοί.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει η μοναδική ομάδα που αγωνίστηκε χωρίς κόσμο στο γήπεδο της στα φετινά Play Offs. Δεν πρέπει να δώσουμε καμία αφορμή, σε κανέναν ενόψει των τριών τελικών στην Τούμπα.Στηρίζουμε την ομάδα μας με τη φωνή μας και το πάθος μας, δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε καπνογόνα, δεν ανάβουμε βεγγαλικά, δεν αναρτούμε πανό με υβριστικό, πολιτικό, σεξουαλικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο και δεν πλησιάζουμε το γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Δεν απαντάμε σε προκλήσεις και προστατεύουμε την ομάδα μας.Η Τούμπα θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή και πρέπει να κάνουμε όλοι το χρέος και να βεβαιωθούμε πως θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το φινάλε.

Πάμε να γράψουμε ιστορία!».

Subscribe

Related articles

Τριάρα για τη Σεβίλλη, νίκη γοήτρου για την Αλμερία

Άνετη νίκη για τη Σεβίλλη, η οποία επικράτησε...

Τρικλοποδιά της Γιούβε στη Ρόμα στη μάχη για τα «αστέρια»

Παρ'ότι προηγήθηκε, η Ρόμα είδε τη Γιουβέντους να...

Το «αντίο» του Ντανιέλ Καστελάνι στον Ολυμπιακό (pic)

Τον οργανισμό του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε μέσω ευχαριστήριας ανάρτησής του...

Επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Χουάντσο

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ακολούθησε μέρος της προπόνησης του...

Παραμένει σε δύσκολη θέση η Μάιντς, 1-1 με τη Χάιντενχαϊμ

Η Μάιντς ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με τη...

Παγκόσμιο πένθος στο ποδόσφαιρο, «έφυγε» Σέσαρ Λουίς Μενότι!

Παγκόσμια θλίψη σκόρπισε η ενημέρωση από την Ομοσπονδία...

Προηγούνται στη «μάχη» του τοπ σκόρερ οι παίκτες των play out

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα Cyta, τον τίτλο...

Η Αλαβές… ψαλίδισε τα φτερά της Βαλένθια για Ευρώπη

Η Αλαβές συνέχισε το σερί της και επικράτησε...