Τρικλοποδιά της Γιούβε στη Ρόμα στη μάχη για τα «αστέρια»

Παρ’ότι προηγήθηκε, η Ρόμα είδε τη Γιουβέντους να στέκεται όρθια στο «Ολίμπικο» και να τής αποσπά την ισοπαλία (1-1), στερώντας πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Νέα απώλεια για τη Ρόμα που, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς του ημιτελικού του Europa League κόντρα στη Λεβερκολυζεν, βλέπει τις ελπίδες της για… ταξίδι στα αστέρια την επόμενη σεζόν να ψαλιδίζονται. Οι Τζαλορόσι έχασαν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες και είδαν τη Γιουβέντους να φεύγει με το κεφάλι ψηλά και τον βαθμό της δίκαιης ισοπαλίας (1-1) από το «Ολίμπικο». Έτσι, η Αταλάντα παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την 5η θέση της Serie Α – που οδηγεί στο Champions League – στο -3 από τους Ρωμαίους και μάλιστα με δύο παιχνίδια λιγότερα. Σταθερά στην 3η θέση οι Μπιανκονέρι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, πίεσαν νωρίς, είχαν δοκάρι με τον Κρίστενσεν στο 11’ και δικαιώθηκαν στο 15’. Αντί να απομακρύνει, ο Γκάτι… πάσαρε στον Λουκάκου μετά το σουτ του Μπαλντάντζι και ο Βέλγος από κοντά είπε «ευχαριστώ» ανοίγοντας το σκορ για τη Ρόμα. Η ομάδα του Αλέγκρι πάντως, ισορρόπησε στη συνέχεια και μπόρεσαν να βρουν το γκολ. Στο 31’ ο Κιέζα έβγαλε υπέροχη σέντρα και ο Μπρέμερ με ωραία κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Η Γιούβε θα μπορούσε μάλιστα να πάρει κεφάλι στο σκορ, αλλά στο 41’ ο Λοκατέλι σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία και στο 47’ η σουτάρα του Κιέζα από μακριά σταμάτησε στο δοκάρι.

Αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να βρουν το γκολ της νίκης, όμως όσο κυλούσε ο χρόνος η Ρόμα ήταν αυτή που το έψαξε πιο πολύ. Τόσο στο 69’ ωστόσο, όσο και στις καθυστερήσεις, ο Σέζνι είχε εξαιρετικές αντιδράσεις στις προσπάθειες των Κρίστενσεν και Έιμπραχαμ και το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Subscribe

Related articles

ΣΦ ΠΑΟΚ: Νέο κάλεσμα των Συνδέσμων για συγκέντρωση στην Καμάρα

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους επιμένουν...

Στραπάτσο για Μίλαν με τριάρα από την Τορίνο

Η Μίλαν... έμεινε στο ματς με την Κάλιαρι,...

Δάκρυσε ο Πόρτερ μετά το τέλος του ΠΑΟΚ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δεν άντεξε μετά το...