Ντάμπλ για τις Apollon Ladies, πήραν και το κύπελλο με νίκη επί της Λευκοθέας

Οι Apollon Ladies επικράτησαν με 3-0 της Λευκοθέας στον τελικό Κυπέλλου (26/4,), με τη Φρίντα να σκοράρει δις οδηγώντας τις γηπεδούχους στη 13η κατάκτησή τους στο θεσμό.

Μετά το πρωτάθλημα, σειρά είχε το κύπελλο για τις Apollon Ladies! Οι παίκτριες του Ανδρέα Ματαθαίου πήραν τη νίκη με 3-0 στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στη Λευκοθέα και έφτασαν στο 13ο τρόπαιο της ιστορίας τους.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκαν πολλές ευκαιρίες, όμως στο 22ο λεπτό η -τυπικά- γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να προηγηθεί ύστερα από μια αντεπίθεση, με την Φρίντα να φεύγει μόνη της απέναντι στην Ζαχαρίου. Την απέφυγε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 31′ η Ανόκιε είχε σουτ το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, οι Απόλλων Ladies είχαν ευκαιρία με την Γιάννου στο 55′ όμως η Ζαχαρίου ήταν εκεί και απέκρουσε. Η Λευκοθέα κατέγραψε φάση με προϋποθέσεις για γκολ στο 63′, ωστόσο η Ματθαίου απέκρουσε το πλασέ που δοκίμασε η Ειρήνη Μιχαήλ.

Το σύνολο του Ανδρέα Ματθαίου κατάφερε να σκοράρει και πάλι με την Κριστίνα Φρίντα, η οποία σημείωσε το δεύτερο προσωπικό της γκολ στο 76′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 81′ η Ντάντας με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

44444

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Ladies: Ματθαίου, Λα Μπόντα, Σουρπρίς, Παναγιώτου, Σάββα, Ντάντας, Γιάννου (61′ Μανίσα), Οπόνγκ, Γεωργίου, Φρέντα, Ανόκιε (89′ Φωτίου).

Λευκοθέα: Ζαχαρίου, Σιακαλλή, Α. Μιχαήλ, Χαραλάμπους, Πιερή (81′ Βασιλείου), Ε. Μιχαήλ (87′ Χριστοδούλου), Κοξ, Γεωργίου (87΄Γιαννή), Κώστα (87′ Πολυδώρου), Μ. Παναγιώτου, Ε. Παναγιώτου (60′ Κωνσταντίνου).

Subscribe

Related articles

Οθέλλος – Δόξα Κατωκοπιάς 3-0: Δύο ο Σανκαρέ, τρια για τον Οθέλλο και νίκη γοήτρου

Ο Οθέλλος Αθηαίνου, δίχως μεγάλη δυσκολία επικράτησε με...

«Ερυθρόλευκη»… τριάρα στην Πάφο

Σε ένα παιχνίδι, το οποίο στερούνταν βαθμολογικού ενδιαφέροντος,...

Με Χουάντσο η 12άδα του Παναθηναϊκού

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην 12άδα του...

Παραμένει εκτός ο Μουκουντί στην ΑΕΚ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της ΑΕΚ...

Χωρίς Μπάλντγουιν η Μακάμπι

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Γουέιντ Μπάλντγουιν δεν ήταν...

Το πρόγραμμα της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα

Μετά το θρυλικό 4-2 του πρώτου ματς, ο Ολυμπιακός...