«Ερυθρόλευκη»… τριάρα στην Πάφο

Σε ένα παιχνίδι, το οποίο στερούνταν βαθμολογικού ενδιαφέροντος, η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε με 3-1 της Καρμιώτισσας στο «Στέλιος Κυριακίδης», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος Cyta (7/5).

  • Ο Νάρσινγκ έθεσε βάσεις νίκης με το… καλησπέρα.
  • Χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους και το κερασάκι στην τούρτα από τον Σπυριδάκη.
  • Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παρά τις προσπάθειες της Καρμιώτισσας, η Νέα Σαλαμίνα έφυγε με το διπλό από το «Στέλιος Κυριακίδης», επικρατώντας με 3-1 κόντρα στην ομάδα του Μάριου Χαραλάμπους.

Μετά την αναμέτρηση της Τρίτης (7/5), για τη 13η αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο β’ γκρουπ, ενώ το σύνολο του Χριστοδούλου, παραμένει στην 3η.

Ο Νάρσινγκ έθεσε βάσεις νίκης με το… καλησπέρα.

Προβάδισμα – αστραπή για τη Νέα Σαλαμίνα, καθώς ο Νάρσινγκ με τη συμπλήρωση του 2ου λεπτού βρήκε δίχτυα για το 0-1 με εύστοχο σουτ μέσα από την περιοχή.

Αρκετά μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στα επόμενα λεπτά, με τις δύο ομάδες να κυκλοφορούν την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να βγάζουν οργανωμένες επιθέσεις. Οι γηπεδούχοι δεν αντέδρασαν μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν και βρέθηκαν να χάνουν περισσότερο έδαφος στη συνέχεια.

Μετά από ένα εικοσάλεπτο με εξαιρετικά αργό ρυθμό, ο Φράγκος διεύρυνε τη διαφορά στο σκορ αφού πρώτα μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με ένα πλασέ νίκησε τον Βιολάρη για το 0-2 (20′).

Η Καρμιώτισσα προσπάθησε να απαντήσει στο 23′, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Κατσαντώνης ήταν εκείνος που μείωσε στο 27ο λεπτό, στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Από εκείνο το σημείο της αναμέτρησης και μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, σημειώνονταν αλλεπάλληλες επιθέσεις από τις δύο ομάδες, όμως σε καμία περίπτωση αυτές δεν μετατράπηκαν σε γκολ.

Χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους και το κερασάκι στην τούρτα από τον Σπυριδάκη.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, και πάλι η Καρμιώτισσα έδειχνε να έχει περισσότερη διάθεση, ωστόσο σπατάλησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες.

Στη συνέχεια, το σύνολο του Χριστόδουλου Χριστοδούλου, εκμεταλλευόμενο την αστοχία των αντιπάλων, έκανε το 1-3 με τον Σπυριδάκη αυτή τη φορά να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στο βάθος της εστίας του Βιολάρη.

Οι γηπεδούχοι πολύ συχνά γέμιζαν τα καρέ του Καλανίδη όσο πλησιάζαμε προς το τέλος της αναμέτρησης, ωστόσο οι προσπάθειές τους δεν ήταν τόσο ποιοτικές ώστε να φέρουν κάποια αλλαγή στο δείκτη του σκορ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Καρμιώτισσα (Μάριος Χαραλάμπους): Βιολάρης, Παντελή, Γκριμπάκιν, Πάβλοβετς, Ματθαίου (60′ Θεοδώρου), Τσουκαλάς, Ψύχας (60′ Ντούμπια), Μιχαήλ (83′ Μελετίου), Γκραντινάρου (83′ Ευριπίδου), Χαραλάμπους (60′ Ρόσι), Κατσαντώνης.

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Καλανίδης, Σεργίου, Ντιακιτέ, Βίκτωρος, Οφόρι (68′ Λέουκο), Κατσιάρης (58′ Κατσιάρης), Φράγκος, Μιγκελίτο, Νάρσινγκ, Κονέ (68′ Παπαγεωργίου), Σπυριδάκης (82′ Μαυρουδής).

Subscribe

Related articles

ΓεροΓιοβάισα: Ποια Premier League; Το φινάλε της Superleague ραγίζει καρδιές!

Η μέρα της στέψης του πρωταθλητή Ελλάδας έφτασε...

Στο ΣΕΦ ο ιστορικός τελικός του Ολυμπιακού με την Βαλούρ

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια Βάλουρ, στον πρώτο τελικό...

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ομόνοιας στα προκριματικά του Conference League

Μετά τον τελικό Κυπέλλου, έγιναν γνωστά τα ευρωπαϊκά...

Ο Ρανιέρι οδήγησε την Κάλιαρι στη σωτηρία και υποβίβασε τη Σασουόλο

Η Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι επικράτησε 2-0 στην...

«Ο Ολυμπιακός αγόρασε το 70% των δικαιωμάτων του Κοστίνια από την Ρίο Άβε»

Παίκτης του Ολυμπιακού θεωρείται ο Κοστίνια καθώς, όπως...

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Η μέρα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι η...