Ολυμπιακός: Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Άστον Βίλα

Την προσοχή των φιλάθλων της ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης (9/5, 22:00) με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League εφιστά η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Οι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το γήπεδο θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ή από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» ή από το www.ticketmaster.gr», αναφέρουν οι Ερυθρόλευκοι και ξεκαθαρίζουν: «Οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων δεν είναι αποδεκτή και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το εισιτήριο δε θα είναι έγκυρο».

  • Διαβάστε επίσης: Παίζει στο Game 5 με Μακάμπι ο Χουάντσο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της ομάδας για την προστασία τους και την είσοδό τους στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον αγώνα Ολυμπιακός – Aston Villa, στο δεύτερο ημιτελικό του UEFA Europa Conference League την Πέμπτη (09/05, 22:00).

Οι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το γήπεδο θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» ή από το www.ticketmaster.gr.

«Βόμβα» στα θεμέλια της Euroleague: Ποια πρωτοκλασάτη ομάδα κινδυνεύει να μείνει εκτός

Οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων δεν είναι αποδεκτή και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το εισιτήριο δε θα είναι έγκυρο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες»

 Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τελικής φάσης...

Η ανάρτηση της Πάφου για τον τελικό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ COCA COLA ΠΑΦΟΣ ...

«Δρακόντεια μέτρα»: Η φράση των ημερών – Πώς προέκυψε

Είναι αναμφισβήτητα η φράση των ημερών με αφορμή τον...