Ο Βέτιεν της Ντόρτμουντ έδωσε εξετάσεις στα μαθηματικά και «πέταξε» για Παρίσι

Από τις εξετάσεις στα μαθηματικά, στο αεροπλάνο για Παρίσι και στον ημιτελικό με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ντόρτμουντ επιθυμεί να τελειώσει τη δουλειά στο Παρίσι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τρίτης και να βρεθεί στον τελικό του Champions League. Στην αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκε και o Κιέλ Βέτιεν, o οποίος έφτασε στη Γαλλία λίγες ώρες πριν την έναρξη του ματς. Ο λόγος που δεν ταξίδεψε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του τη Δευτέρα, ήταν οι πολύωρες εξετάσεις που έδωσε στο σχολείο του.

Ο 18χρονος είχε εξετάσεις μαθηματικών και φυσικά δεν μπορούσε να τις αναβάλει. Ο Βέτιεν έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα στην πεντάρα επί της Άουγκσμπουργκ, με τον Τέρζιτς να μιλά με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του νεαρού. Μαζί με τον Βέτιεν ταξιδεύουν και οι Μπενσεμπαϊνί και Ντουρανβίλ, οι οποίοι όμως είναι τραυματίες και θα μεταβούν στο Παρίσι για να εμψυχώσουν τους συμπαίκτες τους.

#BVB – Kjell Wätjen (18/🇩🇪) hat sein fünfstündiges Mathe-Abi hinter sich und befindet sich nun – gemeinsam mit Ramy Bensebaini und Julien Duranville – im Flieger auf dem Weg nach Paris. Das Top-Talent steht später im #UCL-Kader. #PSGBVB @SkySportDE

— Patrick Berger (@berger_pj) May 7, 2024

Subscribe

Related articles

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες»

 Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τελικής φάσης...

Η ανάρτηση της Πάφου για τον τελικό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ COCA COLA ΠΑΦΟΣ ...

«Δρακόντεια μέτρα»: Η φράση των ημερών – Πώς προέκυψε

Είναι αναμφισβήτητα η φράση των ημερών με αφορμή τον...