Ο Καραγκούνης θα πάρει μέρος σε τουρνουά στις ΗΠΑ μαζί με θρύλους της Ίντερ

O Γιώργος Καραγκούνης θα λάβει μέρος σε τουρνουά στις ΗΠΑ με θρύλους της Ίντερ, όπως ο Χαβιέρ Ζανέτι, Μάρκο Ματεράτσι και Μαϊκόν.

Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν χάνει ευκαιρία για να φοράει και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο. Να παίζει μπάλα. Όπως ανακοίνωσε η Ίντερ μια επίλεκτη ομάδα θρύλων της ομάδας, μαζί με παίκτες από την ακαδημία, θα συμμετάσχουν σε διεθνές τουρνουά στις ΗΠΑ στο Κάρι της Βόρειας Καρολίνας, με τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 να βρίσκεται στην ομάδα.

Μαζί με τον «Κάρα» θα δώσουν το παρών και οι legends των Νερατζούρι, Χαβιέρ Ζανέτι, Μάρκο Ματεράτσι και Μαϊκόν. Θυμίζουμε πως ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής συμμετέχει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις των θρύλων των Μιλανέζων.

L’Inter vola negli Stati Uniti per The Soccer Tournament ✈️🇺🇸
Dal 5 al 10 giugno il Club nerazzurro parteciperà alla seconda edizione del prestigioso torneo di calcio a 7 con una selezione di #InterLegends insieme a giocatori di #InterAcademy, #InterClub e #InterCampus ⚽🖤💙… pic.twitter.com/d5XZkVSZkj

— Inter ⭐⭐ (@Inter) May 7, 2024

Ο 47χρονος πια Γιώργος Καραγκούνης είχε φορέσει τη φανέλα της Ίντερ 36 φορές τη διετία 2003-05 και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας τη σεζόν 2004-05.

Subscribe

Related articles

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Η μέρα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι η...

Λέει αντίο στη Νέα Σαλαμίνα ο Μαργκάσα

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο...

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες»

 Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τελικής φάσης...

Η ανάρτηση της Πάφου για τον τελικό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ COCA COLA ΠΑΦΟΣ ...