Μοίρασαν χαμόγελα στο Ζάννειο του Πειραιά ο Καρεμπέ με τον παλαίμαχος παίκτη των ΗΠΑ, Κόμπι Τζόουνς.

Χαμόγελα και συμβουλές μοίρασαν στα παιδιά του Ζάννειου Πρότυπου Γυμνασίου-Λυκείου του Πειραιά ο Κριστιάν Καρεμπέ, με τον Κόμπι Τζόουνς που έχει γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ.

Ξεχωριστή ήταν η μέρα για τους μαθητές και τους ανθρώπους στο Ζάννειο Πρότυπο Γυμνάσιο-Λύκειο του Πειραιά καθώς τους επισκέφτηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ με τον Κόμπι Τζόουνς.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των ΗΠΑ Κόμπι Τζόουνς επισκέφτηκαν το Ζάννειο Πρότυπο Γυμνάσιο-Λύκειο του Πειραιά και μίλησαν μεταξύ άλλων στους μαθητές του για τις αξίες του ποδοσφαίρου, την ομαδικότητα και τον σεβασμό. Στη συνέχεια έπαιξαν ποδόσφαιρο με τους… pic.twitter.com/E9SE2GI2a7

— Olympiacos FC (@olympiacosfc) April 26, 2024

Ο στρατηγικός σύμβουλος και πρέσβης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν μαζί με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των ΗΠΑ και έδωσαν συμβουλές στα παιδιά, τους μετέφεραν τις αξίες του ποδοσφαίρου και στο τέλος έπαιξαν και μαζί τους ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των ΗΠΑ Κόμπι Τζόουνς επισκέφτηκαν το Ζάννειο Πρότυπο Γυμνάσιο-Λύκειο του Πειραιά και μίλησαν μεταξύ άλλων στους μαθητές του για τις αξίες του ποδοσφαίρου, την ομαδικότητα και τον σεβασμό. Στη συνέχεια έπαιξαν ποδόσφαιρο με τους μαθητές του σχολείου, δίνοντας χαρά στα παιδιά»

Subscribe

Related articles

Με ισοβαθμία στην τσέπη και έδρα στο χέρι, αλλά με πέντε ήττες εντός

Δυο πλεονεκτήματα έχει ο ΑΠΟΕΛ ενόψει του τελικού...

Παραμένει το -4 για τη Νότιγχαμ: Απορρίφθηκε η έφεση

Η επιτροπή εφέσεων απέρριψε την έφεση της Νότιγχαμ...

Το κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ο x-factor της σειράς...

Τα βρίσκει με ΑΕΚ ο Παναγιώτης Γιάννου και πάει Λεμεσό να δώσει τα χέρια

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Λάρνακας, Παναγιώτης Γιάννου,...

Ο elite Φέλιξ Τσβάιερ ορίστηκε στο Ολυμπιακός

Ο elite Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ ορίστηκε στο παιχνίδι...