Εταιρεία ευεξίας στο επίκεντρο της υπόθεσης ντόπινγκ του Ντρογκμπά

Μια εταιρεία ευεξίας με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία συνιδρύθηκε από «γκουρού της υγείας» υψηλού προφίλ, βρίσκεται -σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail- στο επίκεντρο του αποτυχημένου τεστ ντόπινγκ του Πολ Πογκμπά.

Η εταιρεία ευεξίας 10X Health Systems με έδρα τις ΗΠΑ φέρεται να βρίσκεται στο επίκεντρο του αποτυχημένου τεστ ντόπινγκ του Πολ Πογκμπά πέρυσι, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail.

Ένας υψηλού προφίλ «γκουρού της υγείας» και μια γιατρός βρίσκονται επίσης εμπλεκόμενοι στην… καταιγίδα που έχει οδηγήσει τον Γάλλο μέσο σε επαγγελματικό αδιέξοδο.

Ο 30χρονος βρέθηκε θετικός σε DHEA, μια απαγορευμένη ουσία που ενισχύει την τεστοστερόνη, μετά την εμφάνιση της Γιουβέντους στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν με την Ουντινέζε στις 20 Αυγούστου.

Ως εκ τούτου ο Πογκμπά τιμωρήθηκε με τέσσερα χρόνια αποκλεισμό από το άθλημα, γεγονός που, δεδομένης της ηλικίας του, δημιουργεί αμφιβολίες για το αν θα παγωνιστεί ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα η αμερικανική κλινική φέρεται να περίχει στον Πογκμπά τα χάπια τα οποία πιστεύει ότι ήταν υπεύθυνα για την αποτυχία του στο αντι-ντόπινγκ κοντρόλ.

Ο πρώην μέσος της Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται αυτή την περίοδο για την έφεσή του που θα εκδικαστεί από το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο.

👀 Paul Pogba, suspendu quatre années suite à un contrôle positif à la testostérone, attend le résultat de son appel. Selon le Daily Mail, une entreprise de bien-être, 10H Health Systems, serait impliquée dans le contrôle positif du milieu de terrain.https://t.co/VQSX23OHra pic.twitter.com/a1hggRzxcv

— RMC Sport (@RMCsport) May 7, 2024

Subscribe

Related articles

ΓεροΓιοβάισα: Ποια Premier League; Το φινάλε της Superleague ραγίζει καρδιές!

Η μέρα της στέψης του πρωταθλητή Ελλάδας έφτασε...

Στο ΣΕΦ ο ιστορικός τελικός του Ολυμπιακού με την Βαλούρ

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια Βάλουρ, στον πρώτο τελικό...

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ομόνοιας στα προκριματικά του Conference League

Μετά τον τελικό Κυπέλλου, έγιναν γνωστά τα ευρωπαϊκά...

Ο Ρανιέρι οδήγησε την Κάλιαρι στη σωτηρία και υποβίβασε τη Σασουόλο

Η Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι επικράτησε 2-0 στην...

«Ο Ολυμπιακός αγόρασε το 70% των δικαιωμάτων του Κοστίνια από την Ρίο Άβε»

Παίκτης του Ολυμπιακού θεωρείται ο Κοστίνια καθώς, όπως...

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Η μέρα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι η...