Ο elite Φέλιξ Τσβάιερ ορίστηκε στο Ολυμπιακός

Ο elite Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ ορίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα, ο οποίος έχει σφυρίξει τόσο σε δύο ματς στην Ελλάδα όσο και σε τρία παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» στην Ευρώπη.

Η UEFA όρισε τον elite Φέλιξ Τσβάιερ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα την Πέμπτη (09/05-22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό για το Conference Legue.

Ο 42χρονος Γερμανός έχει σφυρίξει μάλιστα δύο φορές στην χώρα μας. Έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, εκείνον ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στις 11/05/2019, όπου είχε επικρατήσει ο «δικέφαλος του βορρά» με 1-0 κι ένα ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στις 28 Ιουνίου του 2020, όπου πάλι είχαν κερδίσει οι «ασπρόμαυροι» με 2-0.

  • Όταν ο Εσε σκοράρει ή δημιουργεί γκολ ο Ολυμπιακός πάντα νικά

Μάλιστα, έχει βρεθεί και σε παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» στην Ευρώπη. Στη νίκη τους επί της Ριέκα με 2-1 στις 16 Αυγούστου του 2017 στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του Champions League, στην εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League στις 20 Φλεβάρη του 2020, αλλά και στην ήττα στην Λισαβώνα με 3-1 από την Σπόρτινγκ για τους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2017-2018.

Ακόμη, έχει βρεθεί και σε δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη για τους ομίλους του Europa League, κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ (0-0) και στην Φιορεντίνα στην Τούμπα (0-1) κι ένα του Παναθηναϊκού, εκείνο που έδωσε φέτος στα Play Off του Champions League κόντρα στην Μπράγκα εκτός έδρας και ηττήθηκε με 2-1.

Στην ομάδα του θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του, Στέφαν Λουπ και Μάρκο Αχμέλερ, τέταρτο τον Σουηδό Γκλεν Νίμπεργκ ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Γερμανός Μπαστιάν Ντάνκερτ και ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς.

Subscribe

Related articles

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες»

 Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τελικής φάσης...

Η ανάρτηση της Πάφου για τον τελικό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ COCA COLA ΠΑΦΟΣ ...

«Δρακόντεια μέτρα»: Η φράση των ημερών – Πώς προέκυψε

Είναι αναμφισβήτητα η φράση των ημερών με αφορμή τον...