Κόντης: «Το παιχνίδι τελείωσε στο γκολ του Μορόν»

Ο Χρήστος Κόντης αναφέρθηκε στην κακή ψυχολογία που έχει η ομάδα του λόγω του μεγάλου αρνητικού σερί που μετρά αλλά και στο καθοριστικό γκολ του Λορέν Μορόν στα τελειώματα του πρώτου ημιχρόνου.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Βόλου υποστήριξε αρχικά ότι… «ξέραμε ότι είχαμε να διαχειριστούμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα η οποία προέρχεται από σερί καλών αποτελεσμάτων εν αντιθέσει με μας που ψάχνουμε μια νίκη. Ψάχνουμε τον τρόπο να αλλάξουμε την ψυχολογία στην ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε, ούτε όμως δημιουργήσαμε. Στο 45’ δεχθήκαμε ένα γκολ που δυσκόλεψε την προσπάθειά μας. Ανέβηκε το ηθικό μας στο δεύτερο ημίχρονο ούτως ώστε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες αλλά και πάλι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Αυτό το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου τελείωσε το παιχνίδι. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας, αλλά πρέπει να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία», είπε.

Ρωτήθηκε για τους λόγους που δέχθηκε να αναλάβει μια τόσο δύσκολη αποστολή. «Η προπονητική έχει και δυσκολίες της. Είμαι άνθρωπος που του αρέσει να παλεύει. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει την ποιότητα που χρειάζεται. Έχουμε αυτό το κενό με τις εθνικές ομάδες και μετά την Κυριακή, πιστεύω στην ποιοτική δουλειά και θεωρώ ότι στο χρονικό περιθώριο που θα έχουμε να δουλέψουμε με τα παιδιά θα βγάλουμε στοιχεία που θα βελτιώσουν την εικόνα μας. Απλά πρέπει σύντομα να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Το πιστεύω αλλά και τα παιδιά».

Subscribe

Related articles

Με ισοβαθμία στην τσέπη και έδρα στο χέρι, αλλά με πέντε ήττες εντός

Δυο πλεονεκτήματα έχει ο ΑΠΟΕΛ ενόψει του τελικού...

Παραμένει το -4 για τη Νότιγχαμ: Απορρίφθηκε η έφεση

Η επιτροπή εφέσεων απέρριψε την έφεση της Νότιγχαμ...

Το κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ο x-factor της σειράς...

Τα βρίσκει με ΑΕΚ ο Παναγιώτης Γιάννου και πάει Λεμεσό να δώσει τα χέρια

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Λάρνακας, Παναγιώτης Γιάννου,...

Ο elite Φέλιξ Τσβάιερ ορίστηκε στο Ολυμπιακός

Ο elite Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ ορίστηκε στο παιχνίδι...