Τεράστιο διπλό για την ΑΕΚ στην Πάφο και βλέπει κορυφή

Με «χρυσό» σκόρερ τον Φαράζ, η ΑΕΚ Λάρνακας απέδρασε με ένα σπουδαίο διπλό από την Πάφο και την τοπική ομάδα και μείωσε την απόστασή της από την κορυφή στο -5.

  • Προσπάθησαν οι γηπεδούχοι, αλλά οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το προβάδισμά τους
  • Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Τεράστιο διπλό πέτυχε η ΑΕΚ Λάρνακας στην Πάφο, κόντρα στην τοπική ομάδα, καθώς απέδρασε με γκολ του Φαράζ στο πρώτο μέρος. Προς το τέλος, ακυρώθηκε γκολ για τους γηπεδούχους, μετά από παρέμβαση του VAR για οφσάιντ.

Η Πάφος τις καλές στιγμές, η ΑΕΚ την ουσία

Το πρώτο μέρος δεν είχε και το καλύτερο θέαμα, αλλά η ΑΕΚ ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο τέλος. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 13’, όταν ο Τάνκοβιτς σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Πίριτς απέκρουσε εντυπωσιακά. Μετά από ένα τέταρτο, οι γηπεδούχοι φάνηκαν απειλητικοί ξανά, όταν ο Φελίπε μπήκε στην περιοχή,γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, αλλά δεν πάσαρε σε σημείο που βρισκόταν κάποιος συμπαίκτης του. Οι γηπεδούχοι είχαν την τρίτη τους καλή στιγμή στο 40’, όταν ο Ζάιρο γύρισε στο Ναμ, αλλά το σουτ του πήγε στην αγκαλιά του Πίριτς. Τελικά, οι «κιτρινοπράσινοι» ήταν αυτοί που χαμογέλασαν πρώτοι, όταν ο Μπρούνο Γκάμα έκανε τη σέντρα και ο Φαράζ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ίβουσιτς.

Προσπάθησαν οι γηπεδούχοι, αλλά οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το προβάδισμά τους

Στο 53’ η ΑΕΚ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη, ξανά με το σκόρερ του πρώτου τέρματος, Φαράζ, το πλασέ του οποίου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κροάτη τερματοφύλακα. Στη συνέχεια η Πάφος, είχε δυο καλές, πανομοιότυπες στιγμές. Ο Τάνκοβιτς από τα δεξιά σέντραρε στην μεγάλη περιοχή στο 63’ και στο 65’, αλλά οι κεφαλιές των Κοντρέρας την πρώτη φορά και του Τουμάσι τη δεύτερη μπλοκαρίστηκαν από τον Πίριτς. Στο 72’, η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο είχε την πιο μεγάλη στιγμή, όταν ο Τουμάσι πάσαρε στον Ικόκο, αλλά πρόλαβε ο Πίριτς, ενώ στην επαναφορά του σουτ του Ντράγκομιρ πήγε άουτ. Η Πάφος απείλησε για τα καλά στο 72’, όταν ο Τομάσι προσπάθησε να βρει τον Ικόκο, αλλά τον πρόλαβε ο Πίριτς, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Ντράγκομιρ πήγε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δεύτερη καλή τους στιγμή στο 85’, σε μια επικίνδυνη αντεπίθεση. Ο Ντιονκού έκανε το γύρισμα, αλλά ο Ρους πρόλαβε τον Σολ, πριν εκείνος σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Το έργο για τους Παφίτες έγινε ακόμα πιο δύσκολο στις καθυστερήσεις, όταν αποβλήθηκε ο Μελούσο.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Ικόκο (88′ Πέπε), Κβίντα, Ρους (88′ Κανέ), Μελούσο, Ντράγκομιρ, Ναμ, Ταβάρες, Μπρούνο (61′ Toυμάσι), Βαλακάρι (61′ Κοντρέρας), Ζάιρο.

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιουνκού, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Γκαρσία, Λέντες, Πονς (77′ Τόμοβιτς), Φαράζ (73′ Σάντος), Γκάμα (66′ Γκιούρτσο), Ντίμερς (73′ Μάμας), Λόπες (77′ Σολ).

Subscribe

Related articles

Πρόβλημα με τον Μεγιάδο για τον ΟΦΗ

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο αποχώρησε από την προπόνητη των...

Γιαννακόπουλος: «Συγχαρητήρια όταν σηκώσουμε την κούπα»

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την πρόκριση...

Καλαϊτζάκης στο Gazzetta: «Δύο νίκες και πάμε να πάρουμε την Euroleague»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε στο Gazzetta και αναφέρθηκε...

Απέκτησε ξανά το δικαίωμα στο όνειρο | Blog

Ο Νίκος Παπαδογιάννης έζησε από κοντά όλα τα...

Πρόβλημα ξανά στη γάμπα ο Χουάντσο

Πέρα από τον Κώστα Σλούκα που έχει θέμα...