Καλαϊτζάκης στο Gazzetta: «Δύο νίκες και πάμε να πάρουμε την Euroleague»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε στο Gazzetta και αναφέρθηκε στην πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, στη σχέση του με τον Σλούκα αλλά και το τι να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα.

  • «Ο Σλούκας μου συμπεριφέρεται σαν μεγάλος αδερφός»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν ο μεγάλος νικητής του Game 5 της σειράς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αφού επικράτησε με 81-72 και έκλεισε με αυτόν τον τρόπο τη θέση του στο Final Four του Βερολίνου, με την πρόκριση ύστερα από 12 χρόνια.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε στο Gazzetta και αναφέρθηκε στην πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, στη σχέση του με τον Σλούκα αλλά και το τι να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα.

«Ο Σλούκας μου συμπεριφέρεται σαν μεγάλος αδερφός»

-Στο τελευταίο Final Four ήσουν παιδάκι, τώρα πας ως παίκτης, πώς σου ακούγεται αυτό;

«Το σκεφτόμουν πριν από το παιχνίδι στο λεωφορείο όταν ερχόμασταν ότι είναι απίστευτο όπως δήλωσα και χθες σε μία ερώτηση που μου έγινε. Εγώ σήμερα δεν ένιωθα πραγματικά καμία πίεση. Έχουμε μεγαλώσει με αυτά τα ματς, οπότε οι Έλληνες ζούμε για αυτά τα παιχνίδια. Όπως είχα δηλώσει και παλιότερα, προσπαθούσαμε από την αρχή της σεζόν να δώσουμε αυτό το Push και στους ξένους παίκτες και πλέον βλέπετε έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκονται και πραγματικά δεθήκαμε όσο λίγου. Έχουμε τρομερά αποδυτήρια, γιατί έχουμε διαβάσει πάρα πολλά από αρκετούς δημοσιογράφους και site, ότι τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού δεν είναι καλά, ότι ο Ματίας πλακώνεται. Έχουμε τρομερά αποδυτήρια, είμαστε πάρα πάρα πολύ καλά μεταξύ μας, πολύ δεμένοι, σαν οικογένεια, έχουμε δέσει πολύ καλά».

-Είχες πει ότι ήταν όνειρο ζωής να παίξεις τέτοιο ματς σε τόσο κόσμο στα Play Off. Το έκανες και ήσουν από τους καλύτερους.

«Ναι, είναι απίστευτο συναίσθημα, δεν έχω λόγια. Θυμάμαι το 2012, πάλι Game 5, πάλι με τη Μακάμπι εδώ πέρα. Το έβλεπα από το σπίτι μου, έτρωγα τα νύχια μου, ήμουνα πολύ αγχωμένος και τα προηγούμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός πήγαινε στο Final Four και όπως δήλωσα πριν και θα ξαναπώ, δεν υπήρχε πίεση γιατί είχε ένα μεγάλο κίνητρο να δώσουμε στον κόσμο έτσι μία χαρά που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε. Ήμασταν στον πάτο της Euroleague τα προηγούμενα 4 με 5 χρόνια οπότε πραγματικά είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενος. Ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους προπονητές, αξίζουν πολλά μπράβο σε άτομα τα οποία δεν φαίνονται. Οκ εμείς παίζουμε, ο κόουτς Αταμάν δίνει τις οδηγίες αλλά υπάρχουν πάρα πολλά άτομα πίσω, όπως είναι οι φυσικοθεραπευτές, όπως είναι οι γυμναστές. Έχουμε έναν τρομερό γυμναστή ο οποίος κάνει δουλειά την οποία δεν τη βλέπει κανείς. Έχουμε φυσικοθεραπευτές, έχουμε τους δύο Πάρηδες, είμαστε όλοι μια οικογένεια, αγαπάμε ο ένας τον άλλον».

-Πριν από λίγο, ο Σλούκας είπε ότι σου έλεγε από το πρωί ότι σήμερα είναι η σειρά σου. Πώς είναι να στο λέει ο αρχηγός ότι σε πιστεύει;

«Όχι μόνο σήμερα, σε όλα τα παιχνίδια και στην Euroleague και στην Ελλάδα, είναι ο πρώτος αλήθεια στο λέω, δεν έχει και λόγο να το κάνει αλλά πριν από κάθε παιχνίδι και στην Euroleague και στην Ελλάδα έρχεται, μου δίνει οδηγίες πάντα, σε κάθε προπόνηση μου συμπεριφέρεται σαν μεγάλος αδερφός. Με έχει πάρει κάτω από τις φτερούγες του και τον ευχαριστώ πολύ».

-Τι να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό στο Final Four;

«Δύο νίκες και πάμε να πάρουμε την Euroleague, αφού φτάσαμε ως εδώ δεν έχει κάτι άλλο. Πάμε να δούμε τον ημιτελικό και αν όλα πάνε καλά και τον τελικό».

Subscribe

Related articles

Αυτή είναι η τελική βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague (pic)

Ολοκληρώθηκε το ελληνικό πρωτάθλημα με τη 10η, και τελευταία,...

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-2: Του έκλεισε το σπίτι ο Ποντένσε και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στην Ευρώπη

Περισσότερα σε λίγο…Έτσι παρατάχθηκανΟ Χρήστος Κόντης παρέταξε τον Παναθηναϊκό,...

Χειροκροτήθηκε στη Λεωφόρο ο Ποντένσε μετά τη γκολάρα του

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Χειροκροτήθηκε στη Λεωφόρο ο Ποντένσε...

Ο Μπερνάρ με τρομερό σουτ έκανε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στον...

Η Ίντερ έσωσε τον βαθμό στο φινάλε κόντρα στη Λάτσιο

Με γκολ του Ντούμφρις στο 87΄η Ίντερ έσωσε...