Σλοτ: «Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ»

Ο Άρνε Σλοτ με δηλώσεις του στο ESPN εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει προπονητής της Λίβερπουλ και ανέφερε πως βρίσκεται σε φάση αναμονής για τη συμφωνία με τη Φέγενορντ.

Ο Άρνε Σλοτ «προπορεύεται» στην κούρσα της διαδοχής του Γιούργκεν Κλοπ. Από τη στιγμή που η περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ δεν προχωράει η Λίβερπουλ προέκρινε την περίπτωση του Ολλανδού κόουτς που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Φέγενορντ και υπάρχει ανοιχτή διαπραγμάτευση μεταξύ των δυο κλαμπ.

O 45χρονος τεχνικός μίλησε στο ESPN και ξεκαθάρισε πως θέλει να γίνει προπονητής της Λίβερπουλ και ευελπιστεί πως οι δυο ομάδες θα βρουν τη χρυσή τομή. Θυμίζουμε πως η Φέγενορντ απέρριψε την πρώτη πρόταση των Reds για τον Σλοτ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ.

🚨🔴 Arne Slot: “I’d like to become new Liverpool manager, my decisions is clear”.

“Feyenoord and Liverpool are in talks to negotiate, I’m waiting to see what will come out of it”.

❗️ “I am confident, waiting for the clubs to reach an agreement”, told ESPN. pic.twitter.com/7ktvRhUOI7

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 25, 2024

Την περσινή σεζόν o Oλλανδός κόουτς κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και η ομάδα του είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

Subscribe

Related articles

Τι θα έπρατταν αν ήταν στη θέση Φοίβου Βάκη

Ένα από τα πρόσωπα της αθλητικής επικαιρότητας είναι...

Η επιβλητική και ηγετική παρουσία του «στρατηγού» Βίντα

Για δεύτερη σερί σεζόν ο Ντομαγκόι Βίντα κρατάει...

Από αύριο o Αστέρας φουλάρει για Ατρόμητο

Στον Αστέρα Τρίπολης απολαμβάνουν σήμερα την τελευταία μέρα...