Ντραγκόφσκι: «Έχουμε πλέον λιγότερες πιθανότητες αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι με δηλώσεις του ανέφερε πως μπορεί ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από την ΑΕΚ να έχει λιγότερες πιθανότητες, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ο Παναθηναϊκός έχασε σημαντικό έδαφος στην μάχη για το πρωτάθλημα μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ωστόσο όπως ανέφερε και ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι στην Cosmote TV τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αναλυτικά ο Πολωνός τερματοφύλακας ανέφερε τα εξής: «Βεβαίως κι όλοι είναι αναστατωμένοι. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, δεν πήγαμε καλά, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Έχουμε τρεις αγώνες μπροστά μας και παρότι έχουμε πλέον πολύ λιγότερες πιθανότητες από αυτές που είχαμε πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βάλουμε τα δυνατά μας για να πάρουμε τρία θετικά αποτελέσματα και στο τέλος να δούμε τι θα γίνει».

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα παίξουμε μαζί τους στον τελικό Κυπέλλου, είναι μια καλή ομάδα η οποία μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Οπότε εξαρτάται από την ημέρα και γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο ματς και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω, αυτό ανήκει στην ιστορία, αλλά θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα, θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο μέλλον. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα και να είναι δύσκολο παιχνίδι…».

Subscribe

Related articles

Προπονήθηκε κανονικά ο Καραχάλιος στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Ζήσης Καραχάλιος ξεπέρασε...

Τσικίνιο: «Πίστεψα στον τελικό μετά την ανατροπή με τη Μακάμπι»

O Tσικίνιο μίλησε μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού...

Παρέμειναν εκτός Μεγιάδο και Αμπάντα στον ΟΦΗ ενόψει Παναιτωλικού

Οι Μιγκέλ Μεγιάδο και Λερόι Αμπάντα δεν κατάφεραν...

Η μέρα έγινε… νύχτα στο Πασαλιμάνι για τον ευρωπαίο φιναλίστ Ολυμπιακό

Οι φίλοι του Ολυμπιακού πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση...

Μαρινάκης: «Καταφέραμε το όνειρο με αυτήν την ΕΠΟ και με αυτήν την Κυβέρνηση»

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωσε τον...