ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Live Streaming: Η μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό έφτασε. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται απόψε την Άστον Βίλα στην ρεβάνς του 4-2 και θέλουν να φανούν συνεπείς στο ραντεβού τους με την ιστορία. Μια… ανάσα από τον τελικό της «Opap Arena» το σύνολο του Μεντιλίμπαρ το οποίο ξέρει πολύ καλά πως τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί.

«Έχουμε την υποχρέωση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι. Είχαμε το πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα της προηγούμενης φάσης. Ταξιδέψαμε στην έδρα του αντιπάλου και καταφέραμε να προκριθούμε με έξι γκολ. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το παράδειγμα αυτό, παρότι βάλαμε τέσσερα γκολ στην έδρα του αντιπάλου. Αύριο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί», ήταν τα λόγια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

  • Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Τα χρώματά μας απόψε» (pic)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Live Streaming:  Να διορθώσει τα κακώς κείμενα του πρώτου αγώνα θέλει η Άστον Βίλα, η οποία ταξίδεψε στην Ελλάδα με σκοπό να ανατρέψει το εις βάρος της 4-2 κόντρα στον Ολυμπιακό. Μια «αποστολή» αρκετά δύσκολοι για τους Άγγλους αλλά όχι και ακατόρθωτη, καθώς έχουν την ποιότητα ώστε να τα καταφέρουν. Παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή των Μαρτίνες, Ρότζερς και Τίλεμανς.

«Θα είναι πολύ δύσκολα αύριο, ο κόσμος θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Πρέπει να μην σκεφτόμαστε το πρώτο ματς, να αξιοποιήσουμε την εμπειρία μας και να έχουμε ένα σχέδιο καλύτερο από αυτό που δε λειτούργησε στο πρώτο ματς. Η μεγαλύτερη πρόκληση για φέτος είναι για εμάς αυτός ο ημιτελικός! Να δείξουμε την ποιότητά μας σαν ομάδα.

Δεν έχω μιλήσει για παλιά κατορθώματα στους παίκτες μου, μιλάμε για τις φετινές εμφανίσεις μας. Και τις αντιδράσεις που είχαμε μετά από άσχημα αποτελέσματα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Προσπαθώ να βοηθήσω τους παίκτες για αυτή την αντίδραση», ήταν τα όσα ανέφερε ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

LIVE: Ολυμπιακός – Άστον Βίλα

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Μικρός Γιαννάκης: «Θέλω να πάρει ο Ολυμπιακός το Conference κι ο Παναθηναϊκός την Euroleague»

Πετώντας στα ουράνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος...

Κατάπινε σπαθιά και «έφτυσε» τίτλο! | Blog

Στην ημέρα θριάμβου ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αποθεώνει τον...

Τέλος ο Μπράτσος από την Κηφισιά

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της...

Τεράστιος Ποντένσε και μάγκας Μεντιλίμπαρ έδιωξαν το άγχος

Δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο. Για να...

Βλέπει το μέλλον του εκτός Ομόνοιας ο Λοΐζου

Ο Λοΐζου έχει διαμηνύσει εδώ και μέρες, μέσω...

Το «αντίο» του Διαμαντάκου στην Κεράλα Μπλάστερς

Με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο...

Ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΚ Λάρνακας με Άνχελ Γκαρσία

Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας...