Ο Τζολάκης, ο Γιόβετιτς, ο Ιμπόρα, ο Κίνι…

Και το όνομα αυτού Κίνι λοιπόν: Ο 11ατος στις αποψινές επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον ιστορικό ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα. Όλες και όλες δύο συμμετοχές ως εδώ στο Conference League ο 34χρονος μπακ. Δύο και αυτές σαν αλλαγή σε μια σούμα σκάρτου εικοσάλεπτου.

Πως ήρθε στο προσκήνιο και έβαλε υποψηφιότητα να γίνει ο x factor σε αυτή την μεγάλη νύχτα; Μα από όσα φέρνει το ίδιο το ποδόσφαιρο. Ο τραυματισμός του Φρανσίσκο Ορτέγκα μια εβδομάδα πριν στο Βίλα Παρκ. Το γεγονός ότι ο Ομάρ Ρίτσαρντς πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα δίχως να μπορέσει να πλησιάσει σε κατάσταση 100%: Στο προαπαιτούμενο δηλαδή για ένα τέτοιο παιχνίδι. Αυτό είναι το κλειδί.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για Έβανς και Ολυμπιακό – Εξελίξεις και με Κάνααν

Κάποιος που να μπορεί, που να νιώθει πως είναι έτοιμος. Τα υπόλοιπα θα τα φέρει η νύχτα. Για την ιστορία; Στο ματς με τη Φερεντσβάρος στο «Καραίσκάκης» ο Μεντιλίμπαρ είχε εμφανίσει από το πουθενά στην 11άδα τον Ζοάο Καρβάλιο. Με τη Μακάμπι εκτός έδρας εμφανίστηκε στην 11άδα ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Με την Φενέρ στο Φάληρο ήταν η σειρά του Γιόβετιτς.

LIVE: Ολυμπιακός – Άστον Βίλα

Με την Άστον Βίλα μια εβδομάδα πριν στο Μπέρμιγχαμ ήταν ο Βιθέντε Ιμπόρα συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε στην Πόλη. Έχει κερδίσει μισή… εντεκάδα σε αυτό το ταξίδι ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού. Ο Κίνι είναι η επόμενη ζαριά του. Και ίσως η πιο καθοριστική. Εκείνη που εάν και εφόσον θα παίξει ρόλο καθοριστικό για την πρόκριση στον τελικό

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Καρεμπέ: «Αποστολή εξετελέσθη και τώρα ραντεβού στον τελικό»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ κάνει το μίνι απολογισμό της...

Ο αντί-Πίριτς, ο Αλάγμπε, ο Καμπρέρα και οι ανανεώσεις στην ΑΕΚ Λάρνακας

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ξεκινήσει για τα καλά...

Ο Γιόβετιτς άλλαξε όλο το ματς για τον Ολυμπιακό

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τον Ολυμπιακό να δέχεται...

Οι ημερομηνίες της παρθενικής ευρωπαϊκής προσπάθειας της Πάφου

Ιστορικά παιχνίδια θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει...

Ο Τάισον σκόραρε και θύμησε… Πρίγιοβιτς

Η τρομερή σύμπτωση στο γκολ του Τάισον που...