Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μας, ελπίζω να πάρουμε το τρόπαιο»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο MEGA μετά τη θριαμβευτική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League και ευχήθηκε το… 2/2 ευρωπαϊκές κούπες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Μαγικό διήμερο για τους φίλους του Ολυμπιακού! Μετά το break των Πειραιωτών στην έδρα της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στο Final Four της Euroleague η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ νίκησε την Άστον Βίλα και προκρίθηκε στον τελικό του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο προπονητής της μπασκετικής ομάδας του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε στο MEGA μετά τη θριαμβευτική πρόκριση των Ερυθρόλευκων και «υποκλίθηκε» στον Βάσκο κόουτς των Πειραιωτών.

«Δεν θέλω να κλέψω τη δόξα από τους ανθρώπους που έκαναν φανταστική πορεία. Είμαι πολύ χαρούμενος, όπως είμαστε όλοι οι Ολυμπιακοί. Συνδυάστηκε αυτό με την χθεσινή δική μας πρόκριση. Είναι ένα ευχάριστο διήμερο για τους οπαδούς μας.

Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα πιο δύσκολο αγώνα σήμερα. Η Άστον Βίλα είναι φοβερή ομάδα, το γεγονός πως κέρδισε καθαρά δείχνει τη φετινή του ποιότητα. Το σημαντικό είναι ότι φτάσαμε σε ένα σημείο να μπορούμε να παίζουμε με τέτοιου είδους αντιπάλους και να είμαστε τόσο καλοί και να είμαστε στον τελικό. Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μας, ελπίζω να πάρουμε το τρόπαιο.

Το μυστικό για τον τελικό το ξέρει ο κ. Μεντιλίμπαρ. Είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να σας απαντήσει. Ο άνθρωπος αυτός δείχνει ότι έχει τεράστιες γνώσεις. Το λένε κι η πορεία και τα τρόπαιά του. Οι Βάσκοι είναι ιδιαίτερος λαός. Δένει με την ψυχοσύνθεση των δικών μας οπαδών», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος σε ερώτηση σχετικά με το αν ο Ολυμπιακός πάει για το 2/2 στην Ευρώπη, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, είπε: «Ας το ελπίσουμε!».

Subscribe

Related articles

Ολυμπιακός: Έτοιμες οι Ερυθρόλευκες για τον πρώτο τελικό της Α1

Στη «μάχη» των τελικών του πρωταθλήματος ρίχνεται, την Τρίτη...

Παπαβασίλης: «Με τη βοήθεια του κόσμου μας να γράψουμε ιστορία στο ΣΕΦ»

Το… σύνθημα για την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου,...