Νέα εποχή στη Λίβερπουλ, ο Σλοτ διάδοχος του Κλοπ!

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ και το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Οι Reds τα βρήκαν σε όλα με την Φέγενορντ, οι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα γίνει ο διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο του συλλόγου.

O Σλοτ άρχισε την πορεία του ως προπονητής πρώτης ομάδας στην Άλκμααρ το 2019 και από το 2021 βρίσκεται στη Φέγενορντ. Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

Ο Κλοπ αποθέωσε τον Σλοτ

Από την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διάδοχό του, τονίζοντας πως είναι ωραίος τύπος και η Φέγενορντ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο «Δεν ξέρω κάτι για αυτό, δεν εμπλέκομαι στην όλη διαδικασία. Αυτό που μου αρέσει είναι πως, εάν είναι ο εκλεκτός, θέλει να αναλάβει την Λίβερπουλ. Είναι ενθουσιασμένος. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα του. Όλα όσα ακούω για αυτόν είναι πως είναι ένας ωραίος τύπος. Εάν είναι αυτός η λύση, ανυπομονώ να δω» υποστήριξε ο Γερμανός.

Subscribe

Related articles

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την ετήσια και την έκτακτη καταστατική συνέλευση

Οι «γαλαζοκίτρινοι» προέβησαν σε ανακοίνωση σχετικά με την...

Η ανανέωση με τη Λάτσιο και το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για Μανδά

O ατζέντης του Χρήστου Μανδά, Ντιέγκο Ταβάνο, μίλησε...

Το «αντίο» της οικογένειας του ΠΑΟΚ στον Νίκο Τζαντζαρά

Η «ασπρόμαυρη» οικογένεια αποχαιρέτησε τον Νίκο Τζαντζαρά, ο...

Η Θύρα 13 ανακοίνωσε συλλαλητήριο: «Αλαφούζο πούλα»

Η Θύρα 13 με ανακοίνωση της έκανε γνωστό...

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Τζαντζαράς

Ο Νίκος Τζαντζαράς είχε συνεργαστεί με πολλά Μέσα...