Η Λέστερ επέστρεψε στην Premier League

H ΚΠΡ διέλυσε με 4-0 τη Λιντς κι… έστειλε τη Λέστερ στην Premier League, με τις «Αλεπούδες» να επιστρέφουν ένα χρόνο μετά στα μεγάλα σαλόνια. 

Η Λέστερ επιστρέφει στην Premier League ένα χρόνο έπειτα τον υποβιβασμό της. Η βαριά ήττα της Λιντς από την ΚΠΡ εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο των «Αλεπούδων», αφού βρίσκεται στο +4 από τα «Παγώνια» και με ματς λιγότερο.

Η Λέστερ φιλοξενείται τη Δευτέρα (29/4) από την Πρέστον και με νίκη κατακτά και το πρωτάθλημα στην Τσάμπιονσιπ. Οι «Μπλε» πανηγυρίζουν μια τεράστια επιτυχία και αφήνουν στην άκρη τη δεδομένη χρονική στιγμή την ενδεχόμενη τιμωρία από την Premier για παραβίαση του FFP.

H δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στην Premier θα κριθεί ανάμεσα στη Λιντς και την Ίπσουιτς, με την πρώτη να είναι στο +1, αλλά να έχει δυο παιχνίδια περισσότερα από την ανταγωνίστριά της.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η μεγάλη αποστολή των Foxes έφτασε στο τέλος της, καθώς ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της από την Premier League επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια της Αγγλίας.

Subscribe

Related articles

Για «αγγαρεία» στο «Δάσος» η ΑΕΛ

Στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄...

Ξέγνοιαστη η Καρμιώτισσα δίνει το τελευταίο εντός έδρας ματς για τη σεζόν

Μετά που εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της...

Ο Γκουαρδιόλα διαψεύδει τα σεναρία περί επιστροφής στη Μπάγερν

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, διά των εκπροσώπων του, βάζει...

«Μάχη» για τον τελικό: Παρί για ανατροπή και Ντόρτμουντ για το… όνειρο

Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουν μετρούν αντίστροφα για...