Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (07/05) στο Gazzetta

Ο Ολυμπιακός και η ιστορική ρεβάνς που έχει μπροστά του, ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται μπροστά στην πρόκριση στο Final Four, οι παίκτες της ΑΕΚ που πιάνουν δουλειά και τα κέρδη του ΠΑΟΚ στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

  • Η «συνταγή» του Μεντιλίμπαρ για την ρεβάνς και η ΑΕΚ για Μπάλντοκ
  • Ραντεβού με την ιστορία για τον Παναθηναϊκό, τα πέντε κέρδη του ΠΑΟΚ

Η «συνταγή» του Μεντιλίμπαρ για την ρεβάνς και η ΑΕΚ για Μπάλντοκ

Sport Day: Έτσι θα τη «δέσει»! Η επίγνωση των δυσκολιών, η προετοιμασία για «πόλεμο» και το συνολικό πλάνο του Μεντιλίμπαρ για την πρόκριση. Οι «πράσινοι» έκλεισαν τον Μπάλντοκ, τον οποίο είχε προσεγγίσει τους τελευταίους μήνες και η ΑΕΚ. Με… χίλια για Βερολίνο ο Παναθηναϊκός.

Live Sport: This is OAKA! Ο «Εξάστερος» πατάει απόψε τη Μακάμπι και επιστρέφει έπειτα από 12 χρόνια σε Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας. Μπάλντοκ στα πράσινα. Κίνηση ματ από τον Παναθηναϊκό που έκλεισε τον διεθνή δεξιό μπακ. Δέος! Τα μεγάλα μυστικά του μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ. Ούτε χθες ο «Λάρι». Στη λίστα του Μεντιλίμπαρ ο Ντάνι Γκαρθία.

Φως των Σπορ: Σχέδιο μάχης! Όλες οι κινήσεις του Μεντιλίμπαρ για τη σπουδαία ρεβάνς με την Άστον Βίλα. Ρότσα: «Να προσέξει ο Ολυμπιακός». Ραντεβού με την ιστορία για τον Παναθηναϊκό. Θρυλικές βραδιές, μεγάλα πρωτοσέλιδα.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τι «τους» πήρε ο Μεντιλίμπαρ! Εκπληκτική ανάλυση από εξειδικευμένο σκάουτ. Χωριάτικη… σαλάτα. Γουόκαπ τώρα είναι η ώρα σου!

Ραντεβού με την ιστορία για τον Παναθηναϊκό, τα πέντε κέρδη του ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: Το πιο μεγάλο στοίχημα! Ο Αλμέιδα από σήμερα πιάνει δουλειά για να μπορέσει να κρατήσει την ομάδα σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό. Τι ισχύει για το πλάνο ενίσχυσης στο δεξί άκρο της άμυνας. «Σκάουτερ της ΑΕΚ είδαν τον Πίττα».Ανοίγει ο φάκελος του Κάλενς.

Metrosport: Ποντάρει σε Μανού. Ο ενεργός ρόλος του φορμαρισμένου Ισπανού στο πλάνο του Μάντζιου ενόψει του τελικού. 5 κέρδη. Με νίκη την Κυριακή ο ΠΑΟΚ μένει ζωντανός στη μάχη του τίτλου, βγάζει νοκ άουτ τον Ολυμπιακό, αγκαλιάζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, συσπειρώνει κι άλλο τον κόσμο του και «κλειδώνει» το sold out με τον Παναθηναϊκό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Subscribe

Related articles

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Έπειτα από τις δύο...

Με Σβαμπ η εντεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την εντεκάδα για...

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 4-12: Εύκολα στον τελικό οι Πειραιώτες έκαναν το 54-0

Την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος πανηγύρισε η ομάδα...