Δεν πρόλαβε την ανατροπή η Παρί και θα κάνει… υπομονή για τη στέψη

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο «σπίτι» της, βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει κόντρα στη Χάβρη (3-3) αλλά αυτό δεν της ήταν αρκετό για να κλειδώσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Μόνο τη νίκη ήθελε η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Χάβρη για να στεφθεί από απόψε πρωταθλήτρια Γαλλίας. Ωστόσο μέσα στο «σπίτι» τους οι Παριζιάνοι κατάφεραν απλά να γλιτώσουν το… κάζο και να αποσπάσουν την ισοπαλία (3-3) στις καθυστερήσεις. Έτσι, θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή πριν κλειδώσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα, κάτι που μπορεί να συμβεί την Κυριακή (28/04), αν η Μονακό ηττηθεί στην έδρα της Λυών. Προβλημάτισε αμυντικά η ομάδα του Ενρίκε λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν δις στην κόντρα με Οπερί (19′) και Αγιού (38′) και πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, ενώ νωρίτερα είχε ισοφαρίσει ο Μπαρκολά (29΄). Ο Λουίς Ενρίκε στο ημίχρονο έριξε τον Μπαπέ στην αρένα όμως η Χάβρη ήταν αυτή που βρήκε γκολ με το πέναλτι του Τουρέ στο 61′.

Στη συνέχεια βέβαια, η Παρί έβαλε μπρος στην αντεπίθεσή της, μείωσε με τον Χακίμι στο 78′ και ισοφάρισε με τον Ράμος στο 90+5′ καταφέρνοντας έστω να σώσει τα προσχήματα.

Subscribe

Related articles

Θα είναι στο γήπεδο για την ΑΕΛ σήμερα

«Ντεμπούτο» κάνουν απόψε για την ΑΕΛ ο νέος...

Απόλυτη αφοσίωση πριν από τη μεγάλη μάχη του ΑΠΟΕΛ

Με τον τελικό του πρωταθλήματος να πλησιάζει, η...

Προπονήθηκε κανονικά ο Καραχάλιος στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Ζήσης Καραχάλιος ξεπέρασε...

Τσικίνιο: «Πίστεψα στον τελικό μετά την ανατροπή με τη Μακάμπι»

O Tσικίνιο μίλησε μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού...