Επιστροφή στη δράση μετά την πρόκριση στο Final Four για τον Παναθηναϊκό

Μετά την πρόκριση επί της Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός ανοίγει ξανά τις πύλες του ΟΑΚΑ, αυτήν τη φορά για το Top-6 της Stoiximan Basket League για να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πάτρας.

Επιστροφή στα εγχώρια για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» που το βράδυ της περασμένης Τρίτης πανηγύρισαν την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου, γυρίζουν στο ΟΑΚΑ, αυτήν τη φορά για τη Stoiximan Basket League.

Ο Προμηθέας Πάτρας είναι ο αντίπαλός του (20:15, ΕΡΤ3 – Live στο Gazzetta) στο εξ αναβολής παιχνίδι για το Top-6, με την πρωτιά βέβαια να έχει κριθεί. Ο Παναθηναϊκός μετράει ρεκόρ 24-1, την ίδια στιγμή που ο Προμηθέας βρίσκεται στο 15-10.

  • Σλούκας για την πρόκριση στο Final Four 2024: «Το μεγάλο όνειρο μπροστά μας»

Φυσικά πρώτο μέλημα του Εργκίν Αταμάν είναι το rotation και η υγεία των παικτών του, ενόψει του μεγάλου ραντεβού στο Βερολίνο, το τριήμερο 24 με 26 Μαΐου. Οπότε αναμένεται στο ΟΑΚΑ να υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στη σειρά με τη Μακάμπι.

Μάλιστα αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με σκοπό να αποθεώσουν άλλη μια φορά τους παίκτες και το σταφ, για τη σπουδαία πρόκριση στην τελική τετράδα της EuroLeague.

Subscribe

Related articles

Στην προεπιλογή της Κροατίας για το EURO 2024 o Ίβουσιτς

Ο πορτιέρε της Πάφου βρίσκεται στις αρχικές επιλογές...

Μικρός Γιαννάκης: «Θέλω να πάρει ο Ολυμπιακός το Conference κι ο Παναθηναϊκός την Euroleague»

Πετώντας στα ουράνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος...

Κατάπινε σπαθιά και «έφτυσε» τίτλο! | Blog

Στην ημέρα θριάμβου ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αποθεώνει τον...

Τέλος ο Μπράτσος από την Κηφισιά

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της...