Σούπερ τριάδα παραμονής που πληρώνει στο 13,70!

Η μάχη κορυφώνεται στα πλέι-οφ της Super League με σπουδαία ματς που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στον δρόμο για την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

H Κηφισιά (28β.) βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει δύο νίκες στα τελευταία, ισάριθμα ματς της σεζόν, περιμένοντας ταυτόχρονα ένα στραβοπάτημα από τον Βόλο (29β.) ή τον Παναιτωλικό (30β.) μέχρι το τέλος των πλέι-άουτ. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου υποδέχεται (20:00) τον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα και είναι ξεκάθαρο πως το κίνητρο θα γείρει την πλάστιγγα προς τη μεριά των γηπεδούχων, οι οποίοι μπορούν να «καθαρίσουν» το ματς με μία επαγγελματική νίκη. Ο συνδυασμός του άσου με Under 3,5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 2.20.

Παρόμοια συνθήκη συναντάται και στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο (20:00). Μετά από δύο σπουδαίες νίκες κόντρα σε Κηφισιά και Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα του Αγρινίου (30β.) τοποθετήθηκε σε πλεονεκτική θέση και ένα ακόμα τρίποντο θα την φέρει πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Super League. Ο Ατρόμητος (34β.) είναι αδιάφορος και το γεγονός πως περιμένει απλά την ολοκλήρωση της σεζόν δίνει αυτόματα τον ρόλο του φαβορί στον Παναιτωλικό. Ο άσος από το ημίχρονο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή προσφέρεται σε απόδοση 2.62.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχεται τον ΟΦΗ (20:00) σε ένα πιο… ανοικτό παιχνίδι: Οι δύο ομάδες έχουν φτάσει στους 34 βαθμούς και έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στη Super League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Έτσι, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με άρωμα δοκιμών και χωρίς σκοπιμότητες, κάτι που οδηγεί σε γκολ: Ο συνδυασμός του Over 2.5 με G/G συνοδεύεται με απόδοση 2.38.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Subscribe

Related articles

Αντώνης Κατσιάρης και του χρόνου στη Νέα Σαλαμίνα

Άλλη μια ανανέωση από την Νέα Σαλαμίνα, η...

Στο φιλανθρωπικό παιχνίδι της Σέλτικ με την Ντόρτμουντ θα αγωνιστεί ο Σαμαράς

Παρουσία του Γιώργου Σαμαρά θα διεξαχθεί το φιλανθρωπικό...

ΑΕΖ – Απόλλων Λεμεσού 1-5: Επίδειξη δυνάμεων και νίκη γοήτρου

Στο παιχνίδι που έκλεισε την προτελευταία αγωνιστική των...

Τι σημαίνει ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Β’

Ο Ολυμπιακός Β' έπεσε στη Γ' Εθνική, κάτι...

Δέλλας: «Θα κρατήσουμε μια βάση παικτών και θα την ενισχύσουμε»

Να δημιουργηθεί ένας κορμός παικτών που θα ενισχυθεί...

Η ανακοίνωση προπώλησης των εισιτηρίων του τελικού για την Πάφο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πάφος όσων αφορά την προπώληση...