Σε κίνδυνο τρεις παίκτες στην ΑΕΚ Λάρνακας, τα μηνύματα για Γκουστάβο

Στο «περίμενε» βρίσκεται ο Ραν Μπεν Σιμόν για την περίπτωση του Γκουστάβο Λέδες και για το αν θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα της Κυριακής με την Ανόρθωση. Ο Πορτογάλος μέσος είχε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και είχε μείνει εκτός του αγώνα με την Ομόνοια.

  • Μία τριάδα παικτών κινδυνεύει…

Χθες, ο Λέδες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και σήμερα θα δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές. Υπάρχουν τρεις ακόμη προπονήσεις για τον Γκουστάβο και στην ΑΕΚ εκφράζουν αισιοδοξία ότι θα είναι σε θέση να προλάβει την αναμέτρηση. Αν δεν τα καταφέρει θα είναι πανέτοιμος για τον αγώνα της χρονιάς με το ΑΠΟΕΛ στις 11 Μαΐου.

Το θετικό για τον Σιμόν είναι ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα και άπαντες είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με την Ανόρθωση. Ένας αγώνας όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να μπορέσει να πάει την τελευταία αγωνιστική, στην χειρότερη περίπτωση, στο -1 από την κορυφή.

Μία τριάδα παικτών κινδυνεύει…

Τρεις παίκτες της ΑΕΚ είναι στο όριο ενόψει του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ και όποιος δεχθεί κίτρινη κάρτα θα χάσει τον τελικό πρωταθλήματος. Και είναι όλοι τους αμυντικοί. Ο λόγος για τους Γκαρσία, Ντιουνκού και Ρομπέρζ οι οποίοι είναι στο όριο και θα πρέπει να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικοί.

Ο Σιμόν κάνει σκέψεις να αφήσει ένα ή και δυο εξ αυτών στον πάγκο, όμως δεν είναι δεδομένο κάτι τέτοιο. Είναι ένα δίλλημα για τον Ισραηλινό που δεν θα ήθελε με τίποτα να χάσει κάποιον απ’ αυτούς στο ιστορικό ραντεβού της τελευταίας αγωνιστικής

Subscribe

Related articles

«Η Λάτσιο ανανεώνει τον Μανδά μέχρι το 2029 με αύξηση αποδοχών»!

Όπως μετέδωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σιρά, ο...

Η «μάχη» Τζιρόνα – Μπαρτσελόνα και τα χρήματα του Super Cup Ισπανίας

Μπαρτσελόνα και Τζιρόνα δεν μάχονται μονάχα για τη...

Ασυγκράτητος Χάαλαντ, ασταμάτητοι Σίτιζενς!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ των τεσσάρων...

Μοιρασιά για Μόντσα και Λάτσιο

Μόντσα και Λάτσιο ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2,...