Η… μάχη Νο2 του Ολυμπιακού με την Αστον Βίλα θα είναι πιο σκληρή από την πρώτη! | Blog

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα του Πάσχα και έπειτα το κυρίως σκέλος της προετοιμασίας του για την ιστορική ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης που θέλει τεράστια προσοχή. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

  • Η πιο σημαντική γραμμή της ομάδας είναι μία

Δεν πέρασε καν ένα 24ωρο από το φοβερό και τρομερό 2-4 στο Villa Park και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε ήδη την κίνησή του. Φρόντισε να μεταφέρει προς τους παίκτες του ότι μετά τον πρώτο αγώνα με την Αστον Βίλα υπάρχει ένας 2ος που πιθανώς θα είναι ακόμα πιο δύσκολος από τον πρώτο!

«Συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνιση και την προσπάθεια και φυσικά και για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Αξίζαμε αυτή τη νίκη με βάση όσα κάναμε στο γήπεδο και την πήραμε. Συνεχίζουμε όμως. Δεν μένουμε εδώ διότι δεν έχει τελειώσει κάτι και επειδή μπροστά μας έχουμε τη ρεβάνς και πρέπει να περιμένουμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι από αυτό που δώσαμε στην έδρα της Αστον Βίλα. Έναν πιο δύσκολο αγώνα», τόνισε μεταξύ άλλων προς τους παίκτες του ο κόουτς «Μέντι». Ήταν σαν ένα… καμπανάκι. Σαν να ήθελε να τους κρατήσει όλους σε εγρήγορση.

Και εάν δει κανείς τις δηλώσεις του Ποντένσε στο κανάλι της UEFA αυτή είναι η κατάσταση στον Ολυμπιακό. Δεν σκέφτονται τίποτε άλλο εκτός από τη… μάχη Νο2 με την Αστον Βίλα. Μία Αστον Βίλα που με κάθε τρόπο έδειξε ως Οργανισμός το πόσο πολύ την… ενόχλησε αυτή η ήττα και θα… σκυλιάσει στον επαναληπτικό του Καραϊσκάκη.

Η πιο σημαντική γραμμή της ομάδας είναι μία

Ο άξονας του Ολυμπιακού θα χρειαστεί να… υποφέρει αλλά και να σταθεί στο ύψος του – στο ύψος των απαιτήσεων ενός τέτοιου αγώνα – για άλλη μία φορά. Είτε είναι ξανά ο ίδιος με τον πρώτο αγώνα με τους Εσε, Ιμπόρα πιο μπροστά του και τον Τσικίνιο ως δεκάρι είτε με Εσε, Ορτα και Τσικίνιο.

Εάν οι χαφ του Ολυμπιακού τραβήξουν ξανά… κουπί η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θα βρεθεί εκ νέου σε πολύ καλή φάση και κατάσταση. Εάν όχι τότε θα χρειαστούν άλλες λύσεις.

Ο Ολυμπιακός εξάλλου θα έχει επιστροφές όπως του Μασούρα αλλά και λύσεις σαν αυτή του Γιόβετιτς για τον επαναληπτικό. Όλα αυτά φυσικά με το βασικό προαπαιτούμενο να είναι ξανά τόσο καλά προετοιμασμένος όπως και στον αγώνα στο Νησί. Πνευματικά, τακτικά και γενικά από κάθε άποψη. Όπως δούλεψαν δηλαδή άπαντες στον σύλλογο πριν τον αγώνα αυτόν να δουλέψουν και τώρα. Κάτι που κρίνοντας απ’ όσα προηγηθεί έτσι πρόκειται να γίνει σε επίπεδο δουλειάς.

Αυτή τη φορά θα έχει και τον κόσμο του στο πλευρό του. Τον 12ο παίκτη του σε ένα κατάμεστο φαληρικό γήπεδο. Θα είναι αλλιώς τα πράγματα με μία τέτοια συνθήκη. Άλλος αγώνας και άλλα δεδομένα.

Υ.Γ. Δεν θέλω να σταθώ στη γενικότερη λογική που είχαν οι Άγγλοι αλλά η Αστον Βίλα για ομάδα Premier παίρνει πολύ χαμηλό βαθμό στο σκέλος της οργάνωσης σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης. Είναι η 4η ομάδα της αγγλικής Λίγκας. Θα έπρεπε να έχει άλλο μοντέλο λειτουργίας.

Υ.Γ. 2 Η Αστον Βίλα και ο Εμερι πιάστηκαν… αδιάβαστοι με τον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ. Αυτή τη φορά δεν θα είναι τόσο. Θα είναι φουλ υποψιασμένοι στον αγώνα της Πέμπτης και σε αυτόν τον ιστορικό επαναληπτικό.

Υ.Γ. 3 Καλή Ανάσταση με αγάπη και υγεία αλλά κα ευτυχία σε όλον τον κόσμο. Να είμαστε όλοι καλά και να κάνουμε πάντα όσα αγαπάμε με τους δικούς μας ανθρώπους.

Subscribe

Related articles

Οπαδοί Φιορεντίνα: «Αθήνα 29/5, έτοιμοι για την κόλαση» (pics)

Στη Φιορεντίνα ζουν και αναπνέουν για τον τελικό του...

Πώς οι οπαδοί της Φιορεντίνα έκαναν πιο οικονομικό το ταξίδι τους στην Αθήνα

Το σημαντικότερο πρόβλημα για τη μετακίνηση των οπαδών της...

Οπαδοί Φιορεντίνα: «Αθήνα 29/05, έτοιμοι για την κόλαση»

Οι οπαδοί της Φιορεντίνα κρέμασαν πανό στη θρυλική...

Ομάδα και λαός με «τρέλα» να σηκώσουν το 17ο!

Η μεγάλη ώρα ζυγώνει. Και στην Ομόνοια με...

Η Αλ Σαντ μηνύει τον Αμπέλ Φερέιρα και ζητά αποζημίωση 5 εκατ. ευρώ

Ο σύλλογος του Κατάρ ισχυρίζεται ότι είχε προσύμφωνο...

Τερατσιάνο: «Δεν υπάρχει φαβορί ανάμεσα σε εμάς και τον Ολυμπιακό»

Άπαντες στη Φιορεντίνα έχουν στο μυαλό τους τον τελικό...

Οι δύο προηγούμενες δουλειές του Κόντη ως πρώτος προπονητής

Η μαθητεία του στο πλευρό του Γιοβάνοβιτς, η...