Πρόεδρος Φερεντσβάρος: ‘Ο Στάνκοβιτς θέλει κερδίσει με κάθε κόστος για να γίνει προπονητής στην Ίντερ’

-

Ο πρόεδρος της Φερεντσβάρος, Γκαμπόρ Κουμπάτοφ, μίλησε για τη συνεργασία που έχει μέχρι τώρα με τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς, για τον οποίο αποκάλυψε ότι θέλει να προπονήσει την Ίντερ στο μέλλον.

Η Φερεντσβάρος του Ντέγιαν Στάνκοβιτς θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού για τα playoffs των “16” του Conference League.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γκαμπόρ Κουμπάτοφ, μιλώντας στο Fradi TV, αναφέρθηκε στον Σέρβο τεχνικό και τη συνεργασία που έχουν μεταξύ τους, ενώ αποκάλυψε και το όνειρό του, το οποίο είναι να καθίσει στον πάγκο της Ίντερ, με την οποία αγωνίστηκε και ως ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Φερεντβάρος ανέφερε:

“Προσωπικά, δεν είχα μια πιο δύσκολη χρονιά ως πρόεδρος από την τρέχουσα. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές προπονητών. Είναι πάντα δύσκολες αποφάσεις. Καμία από αυτές δεν ήταν εύκολη, αλλά σιγά σιγά επιβεβαιώνεται η επιλογή μου. Με τον Τσερτσέσοφ μπορούσες να παρατηρήσεις ότι ο αέρας γύρω του στα αποδυτήρια γινόταν βαρύς.

Ελπίζαμε ότι αυτή η κατάσταση θα άλλαζε με νέες υπογραφές αλλά δεν πίστευα ότι δεν θα άφηνε τις νέες μεταγραφές να παίξουν. Στην περίπτωση του Μάτε έπρεπε να σκεφτούμε ότι η ομάδα μας χρειάζεται πάντα μεγαλύτερο προπονητή.

Ο Μάτε ήταν ο κατάλληλος προπονητής για εμάς, ούτε μικρότερος ούτε μεγαλύτερος. Αλλά φοβόμουν ότι του έλειπε η φιλοδοξία που προσελκύει παίκτες. Με τον Στόγκερ υπήρχε το άγνωστο ότι μπορούσε να γίνει προπονητής της εθνικής ομάδας της Αυστρίας και με τον Ρεμπρόφ ήταν αναμενόμενο ότι αργά ή γρήγορα θα γινόταν προπονητής της Ουκρανίας».

Τελικά επιλέξατε τον Στάνκοβιτς.

“Θέλει να γίνει προπονητής της Ίντερ. Για το λόγο αυτό έχει πολλά να φέρει στο τραπέζι και αυτές οι φιλοδοξίες τον οδηγούν στο να θέλει να κερδίσει με κάθε κόστος με την ομάδα. Επιπλέον, ο Ντέγιαν ήθελε να έρθει σε εμάς. Είπε: “Οκ Πρόεδρε, δώσε μου αυτή την ομάδα”. Δεν είναι τυχαίο ότι βρήκαμε μια οικονομική συμφωνία σε περίπου δέκα λεπτά. Είμαστε μόνο στην αρχή της δουλειάς, το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας θα φανεί την άνοιξη, αλλά δεδομένων των ενδείξεων δεν έχουμε πάρει λάθος απόφαση”.

Πώς πάνε οι καλοκαιρινές σας αγορές;

“Οι καλοκαιρινές μας μεταγραφές πήγαν πολύ καλά. Φυσικά αγαπώ επίσης τους Ούγγρους παίκτες μας και, στην περίπτωση του Βάργκα, πρέπει να ρίξω στάχτη στο κεφάλι μου εβδομήντα φορές. Ήμουν ο τελευταίος που είπα ναι στην υπογραφή, ευτυχώς ο άλλοι με έπεισαν. Αυτό δείχνει επίσης ότι δεν ξέρω πολλά από το ποδόσφαιρο”.

Subscribe

Related articles

«Πάρτι γενεθλιών» για τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου

Ο Διγενής Μόρφου συμπληρώνει 93 χρόνια από την...

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» με φόντο την κούπα του πρωταθλητή!

Με στόχο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος αγωνίζονται η...

Σούπερ τριάδα παραμονής που πληρώνει στο 13,70!

Η μάχη κορυφώνεται στα πλέι-οφ της Super League...

Προσφορά με 25 δώρα* κάθε μέρα χωρίς κατάθεση στη Νovibet!

Ατελείωτες δυνατότητες στο χέρι σου με το ανανεωμένο...

Μοσκέρα: «Ο Δέλλας μας είπε από την αρχή ότι θέλει πάντα τη νίκη»

Ο Σαντιάγκο Μοσκέρα μίλησε για το παιχνίδι κόντρα...

Η Λέστερ επέστρεψε στην Premier League

H ΚΠΡ διέλυσε με 4-0 τη Λιντς κι......