Η κεφαλιά-οβίδα του Σιντιμπέ με την Μπράιτον ψηφίστηκε το καλύτερο γκολ του Europa League στη φάση των ομίλων

ΑΕΚ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ

ΑΕΚ, Europa League:Το γκολ του Σιντιμπέ κόντρα στην Μπράιτον ψηφίστηκε ως το καλύτερο της φάσης των ομίλων
Το γκολ του Σιντιμπέ με την Μπράιτον στην Αγγλία GLOMEX SCREENSHOT

Ένα ξεχωριστό βραβείο στη συλλογή του έχει από το μεσημέρι της Παρασκευής (22/12) ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, καθώς μετά από ψηφοφορία της UEFA, η κεφαλιά ψαράκι του Γάλλου κόντρα στην Μπράιτον ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκολ στη φάση των ομίλων.

Παρότι η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις μένοντας στην 4η θέση στον όμιλο του Europa League, με συνέπεια να αποκλειστεί από τη συνέχεια, ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ κατάκτησε μια μοναδική πρωτιά.

Συγκεκριμένα, η κεφαλιά ψαράκι που κατέληξε στα δίχτυα της Μπράιτον στο πέρασμα της Ένωσης με 3-2 από την Αγγλία, ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκολ της φάσης των ομίλων.

Ένα βραβείο που έδωσαν οι 6.000 φίλαθλοι που συμμετείχαν στην ψηφοφορία της UEFA, με τον Γάλλο δεξιό μπακ να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό.

Την τριάδα των ομορφότερων τερμάτων συμπληρώνουν το ψαλιδάκι του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Μαρσέιγ στο “Βελοντρόμ” κόντρα στον Άγιαξ και το γκολ Λουίς Πακετά στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, με το οποίο η Γουέστ Χαμ μείωσε το σκορ για το τελικό 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού.

Subscribe

Related articles

Καλύτερη όλων η Άτκινσον

Η διαγώνια του Παναθηναϊκού Σέρινταν Άτκινσον είναι η...

Η Τσέλσι έκοψε τη… φόρα της Άστον Βίλα πριν από τον Ολυμπιακό

Ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος της Άστον Βίλα... χάθηκε...