Ο Παναθηναϊκός Β’ κόλλησε στο μηδέν στη Ρόδο, η ΑΕΛ έκανε σεφτέ στις νίκες στα playoffs

-

Η ΑΕΛ έκανε σεφτέ στις νίκες στα playoffs της Super League 2, επικρατώντας 3-0 της ΑΕΚ Β’ στην άδεια AEL FC Arena. Διαγόρας και Παναθηναϊκός Β’ πήραν έναν βαθμό στη Ρόδο και το τριφύλλι είναι σε δύσκολη θέση για την παραμονή στην κατηγορία.

Το πρώτο τρίποντο για την ΑΕΛ στα playoffs της Super League 2, ήρθε αργά μιας και οι βυσσινί έχασαν το τρένο για την άνοδο. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη επικράτησε 3-0 της ΑΕΚ Β’ στην άδεια AEL FC Arena και είναι αγκαλιά με τη δεύτερη θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από νωρίς δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με τον Κώστα Παπαγεωργίου στο 16ο λεπτό. Το 2-0 προήλθε από αυτογκόλ του Ρόκσον Γεμπόα στο 34ο λεπτό.

Οι βυσσινί σφράγισαν το τρίποντο με τον Πεντρόσο που έκανε το 3-0 στο 70ο λεπτό. Η ΑΕΛ ανέβηκε στους 31 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ Β’ παρέμεινε στην πέμπτη θέση με 18.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος (79′ Μαϊδανός), Στάμου (79′ Νινίκας), Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Θωμαΐδης, Στίνα, Φατάι, Κ. Παπαγεωργίου (23′ λ.τ Πεντρόσο), Νίνο.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος (46′ Τιεΐ), Λαμαράνα, Λέλεκας (64′ Τρούμπουλος), Κατσικάς (70′ Παυλίδης), Πανεράς, Γκολφίνος (34′ Σκόνδρας), Χριστόπουλος.

Λευκή ισοπαλία στη Ρόδο που “πληγώνει” τον Παναθηναϊκό Β’

Ο Παναθηναϊκός Β’ κόλλησε στο μηδέν με τον Διαγόρα στη Ρόδο, ένα αποτέλεσμα που βόλεψε τους γηπεδούχους, καθώς διατήρησαν την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Το τριφύλλι ανέβηκε στους 20 βαθμούς και είναι στο -1 από την Παναχαϊκή, ενώ ο Διαγόρας που έχει 27 είναι αγκαλιά από την παραμονή στην κατηγορία.

Διαγόρας (Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας (89′ Ταχματζίδης), Νικολής (89′ Σταματούλλας), Δημητρίου, Δημόπουλος, Τσιαντούλας, Μασούρας, Λούκιτς (57′ Μουντές), Βολάκης (57′ Τσάβος), Λεσάι (79′ Μανωλάκης), Μανιάς.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασόπουλος, Μαρτίνης, Κατρής, Κυριόπουλος, Προδρομίτης, Σαρδέλης (73′ Κρυπαράκος), Νταμπίζας (73′ Λιούμης), Λαμψιάς (76′ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (64′ Μαντσίνι).

Τα αποτελέσματα της έβδομης αγωνιστικής των playoffs του Α’ ομίλου

  • ΑΕΛ – ΑΕΚ Β’ 3-0
  • 28/04 16:00 Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός
  • Ρεπό: Μακεδονικός

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των playouts του Β’ ομίλου

  • Διαγόρας – Παναθηναϊκός Β’ 0-0
  • 28/04 16:00 Αιγάλεω – Γιούχτας
  • 28/04 16:00 Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’

*Οι τρεις τελευταίοι υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική

Subscribe

Related articles

Η λογική των υπολογισμών είναι ριψοκίνδυνη

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο και οι παίκτες του...

«Παρακαλούν την Φιορεντίνα να τους… σώσει» (pics)

Η σπουδαία του Ολυμπιακού απέναντι στη Άστον Βίλα και...

Μοναδικό πρόβλημα στην ΑΕΚ ο Φερνάντες

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPERLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚΑΕΚ: Μοναδικό...

Φιορεντίνα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα εισιτήρια του τελικού του Conference League

Η Φιορεντίνα θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό...

Μεντιλίμπαρ: «Εύχομαι να μείνω στον Ολυμπιακό όσο και ο Μπαρτζώκας»

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «πάτησε» την Άστον...