Χωρίς Σλούκα και Χουάντσο κόντρα στον Προμηθέα ο Παναθηναϊκός

Χωρίς δύο βασικούς παίκτες θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR τον Προμηθέα Πάτρας για το εξ αναβολής ματς του γ’ γύρου της Stoiximan Basket League.

Τρία 24ωρα μετά τη μεγάλη πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα και στις εγχώριες υποχρεώσεις του πριν από ταξίδι για την τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (24-26/5).

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας (10/5, 20:150 στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα έμειναν εκτός οι τραυματίες Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα ο Σλούκας ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα του δεξιού του ποδιού, ενώ αντίστοιχα ο Ισπανός φόργουορντ από θλάση στην αριστερή του γάμπα. Αμφότεροι κάνουν καθημερινά θεραπείες και η κατάστασή τους θα εκτιμάται μέρα με την ημέρα.

Έτσι λοιπόν η 12άδα των «πρασίνων» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελείται από τους Καλαϊτζάκη, Βιλντόζα, Μωραΐτη, Μπαλτσερόφσκι, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Μήτογλου και Μαντζούκα.

Subscribe

Related articles

Γνωρίζει καλά από αμφισβήτηση ο Ματίας Αλμέιδα! | Blog

Μπορεί να ξημέρωσε ένα δύσκολο πρωινό για τον...

Στο τέλος, ο καθένας πήρε αυτό που του άξιζε | Blog

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος γράφει για το ίδιο το...

Euro U17: Νίκες για Δανία και Σερβία στην πρεμιέρα

Με το «δεξί» ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο...

Ολυμπιακός: Έτοιμες οι Ερυθρόλευκες για τον πρώτο τελικό της Α1

Στη «μάχη» των τελικών του πρωταθλήματος ρίχνεται, την Τρίτη...